ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Βόμβα" με Αντριάνο η Miami United FC!

"Βόμβα" με Αντριάνο η Miami United FC!

Παίκτης της Miami United FC είναι πλέον ο Αντριάνο, με την ομάδα της τέταρτης κατηγορίας των ΗΠΑ να ανακοινώνει τα ξημερώματα του Σαββάτου την απόκτησή του!

O "Αυτοκράτορας" επιστρέφει στη δράση! Τα τελευταία πέντε χρόνια ο Αντριάνο είχε ελάχιστα παιχνίδια στα πόδια του (απέτυχε σε Ρόμα, Κορίνθιανς, Φλαμένγκο και Ατλέτικο Παραναένσε) και οι εμφανίσεις του με την εθνική Βραζιλίας (τελευταία το 2010) αποτελούν μία μακρινή ανάμνηση όμως η Miami United FC πήρε το ρίσκο και τον ενέταξε στο δυναμικό της.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου η ομάδα της τέταρτης κατηγορίας του αμερικανικού πρωταθλήματος (NPSL, ερασιτεχνικό πρωτάθλημα των ΗΠΑ) ανακοίνωσε τη μεταγραφή του 33χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, με την κίνηση αυτή να έρχεται μάλιστα λίγες ημέρες μετά την απόκτηση του επιτελικού μέσου από την Ονδούρα, Julio Cesaer "Rambo" de Leon.

"Βόμβα" με Αντριάνο η Miami United FC!

"Τέτοιες μεταγραφές είναι κέρδος τόσο για τους οπαδούς όσο και για τους παίκτες. Όχι μόνο θα βγουν ωφελημένοι οι οπαδοί καθώς οι δύο αυτοί παίκτες θα φέρουν παγκόσμια κλάση στην ομάδα αλλά και οι νεαροί παίκτες μας που θα αγωνίζονται δίπλα τους", αναφέρει μεταξύ άλλων η Miami United FC.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο κείμενο της ανακοίνωσης της μεταγραφής του Αντριάνο, η Miami United FC ανέβασε και δύο videos με highlights από τη μέχρι τώρα πορεία του Βραζιλιάνου:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ