ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βγαίνει στην σύνταξη ο Άντβοκαατ

SUNDERLAND, UNITED KINGDOM - MARCH 20 : (EXCLUSIVE COVERAGE)     New Sunderland manager Dick Advocaat during a Sunderland AFC training session at The Academy of Light on March 20, 2015 in Sunderland, England. (Photo by Ian Horrocks/Sunderland AFC via Getty Images)
Άντβοκαατ SUNDERLAND AFC VIA GETTY IMAGES

Ο Ντικ Άντβοκαατ ανακοίνωσε πως όχι μόνο δεν θα συνεχίσει στην Σάντερλαντ, αλλά έχει σκοπό να αποσυρθεί από τους πάγκους.

Στα μέσα Μαρτίου η ομάδα της Σάντερλαντ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ολλανδό τεχνικό Ντικ Άντβοκαατ, στην προσπάθεια του συλλόγου για παραμονή στην Premier League.

Λίγους μήνες αργότερα, οι "μαύρες γάτες" πέτυχαν το στόχο τους όμως έχασαν τον άνθρωπο που τους κράτησε στην κατηγορία.

Ο Ντικ Άντβοκαατ αρνήθηκε ευγενικά την πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του, λέγοντας πως έχει σκοπό να αποσυρθεί από τους πάγκους στα 68 του χρόνια.

"Σε συγκεκριμένες στιγμές της ζωής πρέπει να λαμβάνουμε σοβαρές αποφάσεις. Κι εγώ είμαι ήδη 68 ετών", είπε ο Άντβοκαατ στο επίσημο σάιτ της ομάδας και συνέχισε:

"Πολλές ομάδες με πλησίασαν, όμως η επιλογή μου ήταν στην Σάντερλαντ ή πουθενά. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του συλλόγου και τους οπαδούς μας. Δώσαμε τα πάντα σε αυτό το διάστημα. Η Σάντερλαντ ήταν μία από τις σημαντικότερες ομάδες της καριέρας μου".

Στην Αγγλία αναφέρουν πως ο "στρατηγός" θα αποσυρθεί κι επίσημα σε λίγες ημέρες. Αξίζει να σημειώσουμε πως στην καριέρα του έκατσε σε πάγκους 16 διαφορετικών ομάδων, είτε ως πρώτος είτε ως δεύτερος προπονητής.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ