ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βαλβέρδε: "Τελικός με Νάπολι"

Βαλβέρδε: "Τελικός με Νάπολι"

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ότι οι παίκτες της Αθλέτικ Μπιλμπάο είναι έτοιμοι για τον επαναληπτικό με την Νάπολι στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο προπονητής της Αθλέτικ Μπιλμπάο Ερνέστο Βαλβέρδε, στις δηλώσεις του για τον επαναληπτικό αγώνα με τη Νάπολι για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε ότι η αναμέτρηση με την ιταλική ομάδα είναι "τελικός" για την ομάδα του.

" Στον Σαν Πάολο περάσαμε ορισμένες δύσκολες στιγμές μετά την ισοφάριση αλλά υπήρχαν και σημεία στον αγώνα όπου μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Οι ομάδες πρέπει να προετοιμάζονται να περάσουν αυτές τις δύσκολες στιγμές και αν δεν είναι έτοιμες να τις αποφύγουν τότε πρέπει να γνωρίζουν πως να αντιδράσουν.

Είμαστε έτοιμοι για το αποψινό ματς. Οι παίκτες μου είναι συγκεντρωμένοι και έχουν κίνητρο. Σκέφτονται αυτό το παιχνίδι για μήνες. Η στιγμή έχει έρθει και ξέρουν πως να αντιμετωπίσουν την ένταση του αγώνα. Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι μετά την ολοκλήρωση των εργασιών στο Σαν Μαμές.

Σε ανάλογα παιχνίδια την περσινή σεζόν η ομάδα ανταποκρίνονταν καλά. Το ματς της Τετάρτης είναι τελικός γιατί μία ομάδα θα αποκλειστεί. Είμαστε καλύτερα απ' ότι ήμασταν στον Σαν Πάολο γιατί κάποιοι παίκτες έπαιζαν για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα θα έχουν εμπειρία από τον πρώτο αγώνα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ