ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσάβι: "Στην Πόρτο θα εκτιμήσουν περισσότερο τον Κασίγιας"

Τσάβι: "Στην Πόρτο θα εκτιμήσουν περισσότερο τον Κασίγιας"

Ο Τσάβι πήρε ξεκάθαρη θέση με άρθρο του για τα όσα συμβαίνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης με τη φυγή του Κασίγιας και τα όσα έχουν αναφερθεί για αυτή.

Επί σειρά ετών ήταν αντίπαλοι στα ντέρμπι στην Ισπανία φορώντας τις φανέλες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, ενώ μαζί έζησαν μεγάλες στιγμές με την εθνική ομάδα της Ισπανίας την οποία και οδήγησαν σε μεγάλες επιτυχίες.

Τσάβι και Κασίγιας συγκαταλέγονται αμφότεροι στη χρυσή γενιά των Ισπανών, όμως την επόμενη σεζόν κανένας από τους δύο δεν θα αγωνίζεται με τις φανέλες που τους έχουμε συνηθίσει. Ο Τσάβι πήγε στο Κατάρ κάτι που ήταν γνωστό εδώ και καιρό.

Ο Κασίγιας από την άλλη θα αγωνίζεται στην Πόρτο την επόμενη σεζόν. Ο τρόπος με τον οποίος ο "Άγιος Ίκερ" έφυγε από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει προκαλέσει αντιδράσεις μόνο ανάμεσα στους φίλους της ομάδας. Ο Τσάβι με άρθρο του στην "Lavanguardia" έριξε τα βέλη του για τον τρόπο που φέρθηκαν στον Κασίγιας.

Ανάμεσα σε άλλα ο Τσάβι έγραψε: "Τα τελευταία χρόνια έβλεπα ότι δεν απολάμβανε το ποδόσφαιρο όπως παλιά. Έμοιαζε να είναι πικραμένος και αυτό πρέπει να απασχολήσει τον καθένα σε αυτή τη χώρα. Δεν δείχνουν τον πρέποντα σεβασμό στους παίκτες όταν αυτοί μεγαλώνουν για όλα όσα έχουν κάνει αυτοί για το άθλημά τους. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Ράφα Ναδάλ.

Έβλεπα τον Ίκερ και μπορούσα να καταλάβω ότι έπαιζε υπό πίεση. Έπρεπε να αποδεικνύει σε κάθε παιχνίδι πόσο σπουδαίος τερματοφύλακας είναι, χωρίς την ευχαρίστηση που είχε πάντοτε. Τώρα πηγαίνει στην Πόρτο και είμαι σίγουρος ότι θα τον υποδεχτούν ως ήρωα. Μακριά από εδώ θα τον εκτιμήσουν περισσότερο.

Οι απόκρουσή του απέναντι στον Ρόμπεν στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου ή εκείνη απέναντι στον Περότι της Σεβίλλης μοιάζουν απίστευτες. Είναι τόσες πολλές. Αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι ότι κρατήσαμε τη φιλία μας πάνω από τα χρώματα.

Με στεναχωρεί το γεγονός ότι φεύγει από τη Μαδρίτη. Του εύχομαι τα καλύτερα στην Πόρτο".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ