ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Τρελά" χρήματα για Τζοβίνκο η Τορόντο

"Τρελά" χρήματα για Τζοβίνκο η Τορόντο

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο αποχωρεί από τη Γιουβέντους και μετακομίζει όπως όλα δείχνουν στο MLS μετά από μία αστρονομική πρόταση για πολυετές συμβόλαιο που του έκανε η Τορόντο!

Μετά από εννέα χρόνια καριέρας στην Ιταλίας με τη φανέλα της Γιουβέντους (ενδιάμεσα έπαιξε δανεικός για τρία συνολικά χρόνια σε Έμπολι και Πάρμα), ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο ετοιμάζεται να βγει εκτός συνόρων και να δοκιμάσει την τύχη του στο αμερικανικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ, η ομάδα που κέρδισε τη μάχη και θα τον έχει στο δυναμικό της από το ερχόμενο καλοκαίρι (οπότε και λήγει το συμβόλαιό του με τη "βέκια σινιόρα") είναι η Τορόντο, χάρη στην εξωπραγματική πρόταση που του κατέθεσε.

Αυτή είναι για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας όπου οι απολαβές του για κάθε χρόνο θα ανέρχονται στα 8.500.000 ευρώ, με τον 27χρονο άσο να έχει πολλές προτάσεις από Ιταλία και Ευρώπη γενικότερα αλλά να "πείθεται" για το υπερατλαντικό ταξίδι ελέω αυτής της σούπερ οικονομικά πρότασης.

Θα είναι μάλιστα ο πρώτος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής που βρίσκεται σε άκρως παραγωγική ηλικία και όχι στη δύση της καριέρας του ο οποίος θα επιλέξει να αφήσει τη "γηραιά ήπειρο" για να συνεχίσει την καριέρα του στο MLS.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ