ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τραγωδία στο Μαρόκο με νεκρούς αθλητές

Τραγωδία στο Μαρόκο με νεκρούς αθλητές
Μαροκο, τραγωδία, λεωφορείο

Πολύνεκρη τραγωδία στο Μαρόκο, όταν από σύγκρουση φορτηγού με λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν νεαροί αθλητές, είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 30 άτομα. (VIDEO)

Στο πένθος βυθίστηκε την Παρασκευή (10/4) το Μαρόκο. Φορτηγό συγκρούστηκε με λεωφορείο στο οποίο επέβαιναν νεαροί αθλητές, που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 30 άτομα, ενώ ακόμα εννιά έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Το φορτηγό δεξαμενόπλοιο μετέφερε υδρογονάνθρακες κοντά στη νότια πόλη της ερήμου της Ταν-Ταν. Σύμφωνα με την εφημερίδα ''Les Échos'', οι αθλητές ήταν από τις πόλεις Bouznika και Laâyoune.

Στην ιστοσελίδα του State Department επισημαίνεται ότι τα αυτοκινητιστικά δυστυχήματα δεν είναι σπάνιο φαινόμενο στο Μαρόκο. Οι περισσότεροι δρόμοι είναι σε κακή κατάσταση, ενώ οι περισσότεροι οδηγοί κάνουν απερίσκεπτες ενέργειες, όπως προσπεράσεις σε μέρη που απαγορεύεται.

''Τα περισσότερα παιδιά ήταν από 8 έως 14 ετών'' ανέφερε στο πρακτορείο ειδήσεων AFP υπάλληλος από το υπουργείο αθλητισμού και νεολαίας. Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα παιδιά θα συμμετείχαν σε εθνική διοργάνωση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ