ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το "καρφί" του Νόιερ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 13:  Manuel Neuer of Germany lifts the World Cup to celebrate with his teammates during the award ceremony after the 2014 FIFA World Cup Brazil Final match between Germany and Argentina at Maracana on July 13, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil.  (Photo by Alex Livesey - FIFA/FIFA via Getty Images)
RIO DE JANEIRO, BRAZIL - JULY 13: Manuel Neuer of Germany lifts the World Cup to celebrate with his teammates during the award ceremony after the 2014 FIFA World Cup Brazil Final match between Germany and Argentina at Maracana on July 13, 2014 in Rio de Janeiro, Brazil. (Photo by Alex Livesey - FIFA/FIFA via Getty Images) FIFA VIA GETTY IMAGES

Ο Μάνουελ Νόιερ "πέταξε το γάντι" στον αντίπαλό του για τη Χρυσή Μπάλα, Κριστιάνο Ρονάλντο. Διαβάστε την ατάκα του για τα... εσώρουχα του CR7.

"Είμαι ποδοσφαιριστής και όχι εκπρόσωπος μίας μάρκας, δεν είμαι ο τύπος που ποζάρει φορώντας μόνο τα εσώρουχά του. Δεν έχω την γκλάμουρ εικόνα που διαθέτει εκείνος", τόνισε ο γκολκίπερ της Μπάγερν και της εθνικής Γερμανίας σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Kicker", και πρόσθεσε:

"Από το κόκκινο χρώμα που έχει το κόκκινο χαλί εγώ προτιμώ το πράσινο του αγωνιστικού χώρου, αισθάνομαι καλύτερα όταν υπερασπίζομαι την εστία μου.

Το άσχημο για μένα είναι πως στο τέλος των αγώνων προβάλλονται περισσότερο οι ευκαιρίες για γκολ και έτσι είναι δυσκολότερο για τους φιλάθλους να θυμούνται μία δύσκολη απόκρουση".

Πέρα από τις αναφορές του στην υποψηφιότητά του για τη Χρυσή Μπάλα (διεκδικεί τον τίτλο του κορυφαίου της χρονιάς μαζί με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Άριεν Ρόμπεν), ο Νόιερ αναφέρθηκε στη συνέντευξη αυτή και στο Μουντιάλ που κατέκτησε στα γήπεδα της Βραζιλίας το περασμένο καλοκαίρι, λέγοντας χαρακτηριστικά:

"Είναι κάτι που δεν σβήνεται και θα παραμείνει στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Ακόμα και οι επιτυχίες αυτών των χρόνων με τη Μπάγερν Μονάχου περνούν σε δεύτερη μοίρα".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ