ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Football Manager λύνει τα χέρια των προπονητών!

Το Football Manager λύνει τα χέρια των προπονητών!

Οι προπονητές των ομάδων της Premier League αναμένεται να χρησιμοποιούν τη νέα βάση δεδομένων του Football Manager για να κάνουν τη δουλειά τους!

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε μάθει ότι ομάδες έκαναν μεταγραφές από το Football Manager. Ωστόσο, φαίνεται πως το πασίγνωστο παιχνίδι θα γίνει ένα εργαλείο που θα βοηθάει τη δουλειά όλων των προπονητών τουλάχιστον στην Premier League όπως αναφέρει η "Mirror".

Σύντομα αναμένεται να επισημοποιηθεί η συνεργασία της Sports Interactive με την Prozone. Η δεύτερη είναι εταιρία ανάλυσης και συνεργάζεται με κορυφαίους συλλόγους. Έτσι η βάση δεδομένων του παιχνιδιού, το οποίο περιέχει πάνω από 550.000 παίκτες, θα έχει ακόμα περισσότερες πληροφορίες για τον καθένα.

Για να επιτευχθεί αυτό δούλεψαν περισσότεροι από 1300 scouts σε όλο τον κόσμο, ενώ πλέον θα υπάρχουν και βίντεο με αναλύσεις για να μπορέσει κάθε σύλλογος να βοηθηθεί προκειμένου να προχωρήσει σε κάποια μεταγραφή.

Ο Μάιλς Γιάκομπσον, διευθυντής της Sports Interactive Studio δήλωσε: "Για χρόνια ακούγαμε ιστορίες με προπονητές και scouts να χρησιμοποιούν τη βάση δεδομένων μας για να τους βοηθήσουν στις μεταγραφές. Από εδώ και στο εξής θα είναι επίσημο... Οι προπονητές θα έχουν τη δυνατότητα να συγκρίνουν παίκτες σε ένα σύστημα πολύ παρόμοιο με αυτό του Football Manager.

Οι πληροφορίες συλλέγονται από ένα δίκτυο μεγαλύτερο των 1300 scouts σε όλο τον κόσμο μαζί με την εκπληκτική βάση δεδομένων της Prozone. Όλα αυτά κάνουν ένα εργαλείο που κάθε ποδοσφαιρόφιλος θα εκτιμούσε πολύ".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ