ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ξέσπασμα του Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας

Το ξέσπασμα του Νεϊμάρ μετά τον αποκλεισμό της Βραζιλίας

Δριμύ "κατηγορώ" απέναντι σε όσους σπεύσουν να ασκήσουν κριστική για την εθνική Βραζιλίας μετά τον αποκλεισμό της στο Copa America Centenario, εξαπέλυσε ο Νεϊμάρ.

Μετά την αποτυχία στο Μουντιάλ του 2014 στα γήπεδα της Βραζιλίας αλλά και στο περσινό Copa America σε αυτά της Χιλής, το καλοκαίρι του 2016 τρίτωσε το κακό για την πεντάκις παγκόσμια πρωταθλήτρια καθώς αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια του Copa America Centenario.

Το Περού ήταν η ομάδα που έβγαλε νοκ-άουτ το σύνολο του Ντούνγκα επικρατώντας 1-0, με τον σκόρερ να χρησιμοποιεί πάντως αντικανονικά το χέρι του στη φάση του γκολ, και λίγο μετά από τον αποκλεισμό ήρθε η "έκρηξη" από πλευράς Νεϊμάρ.

Στο στόχαστρο των 24χρονου σούπερ της Μπαρτσελόνα μπήκαν οι επικριτές της εθνικής ομάδας της χώρας του, με τον ίδιο να δηλώνει υπερήφανος που φοράει τη βερντεόρο φανέλα.

"Ουδείς ξέρει πόσο υποφέρει κάποιος για να είναι εκεί και να υπερασπίζεται την εθνική ομάδα. Αποτελεί υπερηφάνεια να φοράς αυτή τη φανέλα και εσείς το κάνετε με αγάπη.

Τώρα θα βγουν πολλοί μαλ@@@@ να πουν διάφορες ανοησίες αλλά γαμ@@@@@ τους. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κάθε Βραζιλιάνος είναι δίπλα σας", έγραψε χαρακτηριστικά στη σελίδα του στο Instagram o Νεϊμάρ.

Βέβαια οι επικριτές του ίδιου θα βρουν σίγουρα την ευκαιριά να περάσουν στην αντεπίθεση ορμώμενοι από το αμέσως προηγούμενο ποστάρισμά του, αφού την ώρα που η Βραζιλία έδινε το κρίσιμο ματς με το Περού για την πρόκριση στους "8" εκείνος ανέβαζε video από τις καλοκαιρινές διακοπές του...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ