ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και η άρνηση του Βιτόλο

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ και η άρνηση του Βιτόλο

Ο κυπριακός Τύπος ισχυρίζεται ότι ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρεται για τον Βίκτορ Βιτόλο, αλλά ο ποδοσφαιριστής διαψεύδει ότι γνωρίζει το ενδιαφέρον του.

Μετά την καριέρα του στην Ελλάδα (Άρης, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός), ο Βίκτορ Βιτόλο έχει επιστρέψει στη γενέτειρα του στην Τενερίφη και αγωνίζεται με την τοπική ομάδα στη Segunda Division. Παρόλα αυτά, συχνά-πυκνά το όνομα του συνδέεται με ελληνικές και κυπριακές ομάδες, όπως συνέβη εσχάτως με τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα με τον κυπριακό Τύπο, ο 32χρονος αμυντικός χαφ απασχολεί τους ιθύνοντες του ΑΠΟΕΛ, οι οποίοι έχουν καταλήξει στο πρόσωπο του για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής. Ωστόσο, ο ίδιος δεν συμμερίζεται τα ρεπορτάζ και ισχυρίζεται ότι δεν έχει λάβει γνώση του ενδιαφέροντος.

"Νιώθω κολακευμένος που μία ομάδα που συμμετέχει στο Champions League ίσως να ενδιαφέρεται για μένα. Αυτό με ικανοποιεί και μου δίνει κίνητρα να συνεχίσω, αλλά η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ, ούτε ο ατζέντης μου μπορούμε να ελέγξουμε τα κανάλια διοχέτευσης πληροφοριών. Είμαι σίγουρος ότι η Τενερίφη δεν έχει καμία κρούση για μένα" σχολίασε ο Βιτόλο στο Radio Club Tenerife.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ