ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τι είπε ο Εζίλ στον Λουίζ μετά από το 7-1

Τι είπε ο Εζίλ στον Λουίζ μετά από το 7-1

Ο Μεσούτ Εζίλ πρωταγωνίστησε στη νίκη της Γερμανίας επί της Βραζιλίας με 7-1 στο Μουντιάλ 2014 και δύο χρόνια μετά αποκάλυψε τι είπε στον Νταβίντ Λουίζ μετά από τον αγώνα.

Η Βραζιλία βίωσε μία αθλητική τραγωδία προ δύο ετών, όταν συνετρίβη με 7-1 από τη Γερμανία στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διοργάνωσε.

Το βαρύ σκορ προκάλεσε παγκόσμιο σοκ, με τους παίκτες της "σελεσάο" να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους μετά από το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και την ώρα που το κοινό αποδοκίμαζε έντονα.

Ένας... θύτης, ο Μεσούτ Εζίλ, βρισκόταν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στο Μπέλο Οριζόντε για 90 λεπτά και παρότι είχε αντιπάλους απέναντί του, μετά από το τέλος του αγώνα, αισθάνθηκε άσχημα, όπως εξομολογήθηκε μεταξύ άλλων σε συνέντευξη που παραχώρησε στο σάιτ της Άρσεναλ.

"Όλοι γνωρίζουν τον ημιτελικό κόντρα στη Βραζιλία, το 7-1. Φυσικά, όλοι οι παίκτες που ήταν στο γήπεδο όπως εγώ μείναμε έκπληκτοι, όταν μετά από 30 λεπτά αγώνα το σκορ ήταν 4-0. Δεν μπορείς να το αντιληφθείς, σκέφτεσαι 'τι έγινε τώρα;'"

"Εάν χάσεις ένα μεγάλο παιχνίδι όπως αυτό και μέσα στη χώρα σου και βλέπεις τους φιλάθλους απ' έξω να κλαίνε και τους παίκτες να κλαίνε, τότε τους λυπάσαι", σημείωσε ο Γερμανός μέσος.

"Οπότε, αυτό που έκανα ήταν να πάω στον Νταβίντ Λουίζ και να του πω 'πραγματικά απολογούμαι, έχετε πολύ όμορφη χώρα και καλό κόσμο. Μάθαμε πολλά εδώ και περάσαμε όμορφα'".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ