ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θάνατος 23άχρονου ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια αγώνα

Θάνατος 23άχρονου ποδοσφαιριστή κατά τη διάρκεια αγώνα

Ο Χιλιανός, Κάρλος Μπάρρα, άφησε την τελευταία του πνοή στο 20ό λεπτό της αναμέτρησης ανάμεσα στη Μάιπο Κουλικούρα και την Παλεστίνο, σε ηλικία μόλις 23 ετών.

Σοκ επικρατεί στην κοινή γνώμη της Χιλής για την είδηση του θανάτου του 23άχρονου Χιλιανού ποδοσφαιριστή, Κάρλος Μπάρρα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, κατά τη διάρκεια αναμέτρησης για τη δεύτερη κατηγορία του πρωταθλήματος της χώρας.

"Παίζαμε στο στάδιο Λα Σιστέρνα και ένας ποδοσφαιριστής εξαιτίας καρδιακής ανακοπής, έπεσε στο έδαφος στα 20 λεπτά παιχνιδιού. Ήταν ένα παιδί, ένας νέος. Το ασθενοφόρο έφτασε και δεν υπήρχε καθυστέρηση. Χλωμιάσαμε όλοι, μας ανάγκασαν να φύγουμε από τον αγωνιστικό χώρο. Όλοι στην ομάδα έχουν ιατρική βεβαίωση, θέλει απαιτήσεις για να ανταποκριθείς και αυτό είναι ένα τυχαίο γεγονός.", δήλωσε ο τεχνικός της Μάιπο Κουλικούρα, Λουίς Σααβέντρα.

Ο Κάρλος Μπάρρα ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, καθώς και καθηγητής Φυσικής Αγωγής στη Χιλή, όποτε σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας δεν τίθεται έλλειψη στην ιατρική επάρκεια, αλλά δεν μπορεί να παραγνωριστεί το γεγονός ότι σε όλες της χώρες της Λατινικής Αμερικής, πολλοί ποδοσφαιριστές γίνονται επαγγελματίες, χωρίς να περάσουν πρώτα τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ