ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα πρώτα γκολ του Λαβέτσι στην Κίνα άργησαν 437 ημέρες!

Τα πρώτα γκολ του Λαβέτσι στην Κίνα άργησαν 437 ημέρες!

Πέρασαν 437 ημέρες από την ανακοίνωση της μεταγραφής του Εσεκιέλ Λαβέτσι από την Παρί Σεν-Ζερμέν στην Hebei Fortune - κι ένας σοβαρός τραυματισμός - για να πετύχει ο Αργεντινός φορ τα πρώτα του γκολ με την κινέζικη ομάδα. (video)

Η μεταγραφή του προκάλεσε θόρυβο στις 17 Φλεβάρη του 2016, καθώς άφηνε τη Γαλλία και την Παρί Σεν-Ζερμέν για να πάει στην Κίνα και τη Hebei Fortune.

Χρειάστηκε να περάσουν 437 ημέρες από την ανακοίνωση και 1.146 αγωνιστικά λεπτά για να πετύχει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της κινέζικης ομάδας. Τα πρώτα του για την ακρίβεια, καθώς πέτυχε δύο (4' και 28') στη νίκη (4-0) της Hebei Fortune επί της Tianjin TEDA, με την οποία αγωνίστηκε βασικός ο Νιγηριανός πρώην φορ του Ολυμπιακού, Ιντέγε Μπράουν, και πέρασε εκτός αγωνιστικού χώρου με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Βέβαια, μεσολάβησε κι ένας τραυματισμός (κάταγμα στο χέρι) για τον Αργεντινό που τον ανάγκασε να μείνει εκτός δράσης για αρκετούς μήνες (εννιά μήνες είχε να παίξει σε επίσημο ματς). Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι ετήσιες απολαβές του Αργεντινού ανέρχονται στα 14.000.000 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ HIGHLIGHTS ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΛΑΒΕΤΣΙ:

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ