ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στους καλύτερους σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ ο Μπεντέκ

Στους καλύτερους σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ ο Μπεντέκ

Ο Κριστιάν Μπεντέκ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και μπήκε στην λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ την τελευταία τριετία.

Ο Κριστιάν Μπεντέκ έκανε χατ-τρικ στην αγώνα Αστον Βίλα - ΚΠΡ 3-3. Ο Βέλγος επιθετικός της Άστον Βίλα έφθασε τα εννιά γκολ στην Πρέμιερ Λιγκ και χάρις στο βαθμό που πήραν οι "χωριάτες" διατηρήθηκαν τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Μπεντέκ πριν το χθεσινό(7/4) ματς είχε πέντε γκολ σε έξι ματς με την Άστον Βίλα και την εθνική Βελγίου και δείχνει ότι βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική φόρμα.

" Πάντα έλεγα ότι είναι καλός παίκτης. Είναι σε εξαιρετική φόρμα. Δεν γίνεται καλύτερα. Εϊναι φανταστικό ότι έβαλε τρία γκολ και είναι κρίμα που δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς", δήλωσε μετά το ματς ο Τιμ Σέργουντ προπονητής της Άστον Βίλα.

Ο Μπεντέκε έκανε ντεμπούτο στην Πρέμιερ Λιγκ το Σεπτέμβριο του 2012. Από τότε μόνο έξι παίκτες στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν πετύχει περισσότερα γκολ από τον Βέλγο.

Πρόκειται για τους: Λουίς Σουάρες(53), Σέρχιο Αγουέρο(46), Ρόμπι Φαν Πέρσι(44), Ολιβιέ Ζιρού(41), Γουέιν Ρούνεϊ(41), Λουκάκου(39), Μπεντέκε(37). Δείτε το γράφημα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ