ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στόιτσκοφ: "Θα νικήσει με δύο γκολ διαφορά η Μπαρτσελόνα"

Celta Vigo's coach Hristo Stoichkov of Bulgaria claps during their Spanish First Division soccer match against Deportivo Coruna at Vigo's Balaidos stadium April 15, 2007. REUTERS/Miguel Vidal (SPAIN)
Picture Supplied by Action Images *** Local Caption *** 2007-04-15T165719Z_01_MVI10_RTRIDSP_3_SOCCER-SPAIN.jpg
Celta Vigo's coach Hristo Stoichkov of Bulgaria claps during their Spanish First Division soccer match against Deportivo Coruna at Vigo's Balaidos stadium April 15, 2007. REUTERS/Miguel Vidal (SPAIN) Picture Supplied by Action Images *** Local Caption *** 2007-04-15T165719Z_01_MVI10_RTRIDSP_3_SOCCER-SPAIN.jpg ACTION/ REUTERS/LAPRESSE

Ο Χρίστο Στόιτσκοφ όχι μόνο είναι σίγουρος για την κατάκτηση του CL από τη Μπαρτσελόνα αλλά "ποντάρει" και σε δύο γκολ διαφορά στον τελικό κόντρα στη Γιουβέντους! Διαβάστε αναλυτικά.

Λένε ότι σε ένα ματς τα πάντα μπορούν να συμβούν, πόσο μάλλον όταν η αναφορά γίνεται στον τελικό του Champions League, ωστόσο για τον Χρίστο Στόιτσκοφ δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για την εξέλιξη του φετινού που θα λάβει χώρα στις 6 Ιουνίου στο Βερολίνο.

Ο Βούλγαρος πρώην επιθετικός όχι μόνο συμφωνεί με την πλειονότητα που έχουν "βαφτίσει" με τον όρο φαβορί τους Καταλανούς αλλά εκτιμάει ταυτόχρονα πως θα επικρατήσουν στον τελικό με μεγάλη ευκολία. Για την ακρίβεια με δύο γκολ διαφορά!

"Η Μπαρτσελόνα θα είναι η νικήτρια στον τελικό του Champion League νικώντας με δύο γκολ διαφορά τη Γιούβε. Η Μπαρτσελόνα έχει περισσότερο ταλέντο ως ομάδα σε σύγκριση με τους Ιταλούς", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Στόιτσκοφ, ο οποιός είπε για τον Λουίς Ενρίκε:

"Έχει σπουδαίο χαρακτήρα, εκείνον που τον βοήθησε να έχει επιτυχίες και ως ποδοσφαιριστής".

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Στόιτσκοφ έχει παίξει και αυτός σε τελικό Champions League και μάλιστα με τα χρώματα της Μπαρτσελόνα όταν εκείνη ήταν το ακλόνητο φαβορί κόντρα στη Μίλαν το 1994 (η περίφημη "Dream Team" του Γιόχαν Κρόιφ), με τους "μπλαουγκράνα" όμως να γνωρίζουν μία ταπεινωτική ήττα με 4-0 από τους Μιλανέζους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ