ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις ακριβότερες μετεγγραφές της Κίνας ο Ιντέγε

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΛΑΡΙΣΑ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
Ιντέγε EUROKINISSI SPORTS

Η μετεγγραφή του Ιντέγε Μπράουν στην Τιανζίν είναι μέσα στις ακριβότερες που έχουν γίνει στην Κίνα και ο Νιγηριανός φορ αφήνει σπουδαία ονόματα πίσω του.

Στην Κίνα συνεχίζει την καριέρα του ο Ιντέγε Μπράουν, αφού ανακοινώθηκε από την Τιανζίν και μάλιστα θα φορά την φανέλα με το Νο39 στην πλάτη. Μάλιστα, ο πρώην φορ του Ολυμπιακού φιγουράρει στις ακριβότερες κινήσεις που έγιναν στο κινέζικο πρωτάθλημα, αφήνοντας μάλιστα σπουδαία ονόματα πίσω του.

Σύμφωνα με το trasnfermarkt, ο Ιντέγε κόστισε 12.000.000 ευρώ στην ομάδα του και είναι η 8η ακριβότερη κίνηση που έγινε τον χειμώνα στην χώρα. Πρώτος με διαφορά είναι ο Όσκαρ, ο οποίος κόστισε 60.000.000 ευρώ στην Shanghai SIPG, ενώ ο Οντιόν Ιγκάλο πήγε από την Γουότφορντ στην CC Yatai και κόστισε 23.300.000 ευρώ.

Από 'κει και πέρα, ο Τσενγκντόνγκ Ζανγκ πήγε από την Sinobo Guoan στην Hebei China Fortune Reserves έναντι 20.440.000 ευρώ και ακολουθεί ο Άξελ Βίτσελ από τη Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στην TJ Quanjian με 20.000.000 ευρώ.

Ο Αλεξάντρε Πάτο πήγε από την Βιγιαρεάλ στην TJ Quanjian με 18.000.000 ευρώ και ο Γιουχάο Ζάο από την HZ Greentown στην Hebei China Fortune με 17.800.000 ευρώ. Όσο για τον Γιόνγκπο Γουάνγκ, μετακόμισε από την Shandong Luneng Taishan στην TJ Quanjian με 12.440.000 ευρώ.

Ακολούθησε ο Ιντέγε και ξεπέρασε σε κόστος τις μετεγγραφές του Κάρλος Τέβες, του Τζόναθαν Σοριάνο, του Ερνάνες και άλλων σπουδαίων ονομάτων. Αν μη τι άλλο, ένα ακόμη καλό deal για τον Ολυμπιακό.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ