ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στις 13 Δεκεμβρίου η πώληση της Μίλαν

Στις 13 Δεκεμβρίου η πώληση της Μίλαν

Η 13η Δεκεμβρίου 2016 πιθανότατα θα είναι ιστορική ημέρα για τη Μίλαν, καθώς η Sino Europe Sport ανακοίνωσε πως τότε θα ολοκληρώσει την αγορά του συλλόγου από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι

Η Sino Europe Sport ανακοίνωσε πως στις 13 Δεκεμβρίου 2016 θα ολοκληρώσει την αγορά της Μίλαν από τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι (Fininvest).

Στον σύλλογο θα γίνουν δύο διοικητικά συμβούλια, το πρώτο στις 2 Δεκεμβρίου και το δεύτερο στις 13, με το οποίο θα ολοκληρωθεί πιθανότατα η πώληση.

Οι Κινέζοι ανακοίνωσαν πως μετά την πώληση θα ανακοινωθεί ποιοι είναι αυτοί οι επιχειρηματίες που κρύβονται πίσω από την Sino Europe Sport.

Η "Corriere della Sera" αναφέρει πως ίσως η Sino Europe Sport να μην πάρει άδεια από την κινεζική κυβέρνηση για την μεταφορά των 420.000.000 ευρώ μέχρι το τέλος της διορίας. Αν αυτό ισχύσει, τότε υπάρχει εναλλακτικό σχέδιο το οποίο περιλαμβάνει δάνεια από ευρωπαϊκές τράπεζες.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έχει τη Μίλαν από τον Φεβρουάριο του 1986, κάτι περισσότερο δηλαδή από 30 χρόνια και έχει κερδίσει 5 Champions League, 5 ευρωπαϊκά Super Cup, δύο διηπειρωτικά, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, 8 πρωταθλήματα Ιταλίας, ένα κύπελλο Ιταλίας και έξι Super Cup Ιταλίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ