ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στην Αλ Τζαζίρα ο Βούτσινιτς

Στην Αλ Τζαζίρα ο Βούτσινιτς

Τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι ο νέος ποδοσφαιρικός σταθμός στην καριέρα του Μίρκο Βούτσινιτς, ο οποίος ανακοίνωσε τη μεταγραφή του στην Αλ Τζαζίρα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια στην Ιταλία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον Μίρκο Βούτσινιτς να πει "ciao, καθώς τα μεσάνυχτα της Πέμπτης υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Αλ Τζαζίρα.

Ο Μαυροβούνιος φορ ταξίδεψε στο Άμπου Ντάμπι και αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις στη συνέχεια ανακοίνωσε τη συμφωνία του με τον σύλλογο των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, μέσω φωτογραφίας που ανέβασε στα social media όπου απεικονίζεται μαζί με τον σεΐχη.

Όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ , ο Βούτσινιτς θα πάρει 5 εκατομμύρια ευρώ για κάθε χρόνο του συμβολαίου του (+1 εκατομμύριο μπόνους) ενώ στα ταμεία της Γιουβέντους θα μπουν 6 εκατομμύρια ευρώ από τη μετακίνησή του.

Σημειώνεται πως ο 30χρονος άσος αγωνίστηκε από το 2000 μέχρι το 2006 στη Λέτσε, στη συνέχεια φόρεσε για μία πενταετία τη φανέλα της Ρόμα ενώ πέρασε τα τρία τελευταία χρόνια στο Τορίνο (επιλογή Κόντε για τον οποίο δαπάνησε 15 εκ.ευρώ), κατακτώντας ισάριθμα πρωταθλήματα με τη Γιουβέντους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ