ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη φυλακή που ήταν ο Χίτλερ θα πάει ο Χένες!

Munich's president Uli Hoeness is pictured during the test match Uli Hoeness Cup FC Bayern Munich vs FC Barcelona at the Allianz Arena in Munich, Germany, 24 July 2013. Photo: Andreas Gebert
Munich's president Uli Hoeness is pictured during the test match Uli Hoeness Cup FC Bayern Munich vs FC Barcelona at the Allianz Arena in Munich, Germany, 24 July 2013. Photo: Andreas Gebert PICTURE ALLIANCE / DPA

Οι φυλακές Λαντσμπεργκ, στις οποίες κρατήθηκε ο Χίτλερ το 1929, θα φιλοξενήσουν για τα επόμενα 3,5 χρόνια τον Ούλι Χένες

Στην ίδια φυλακή στην οποία είχε παραμείνει για ένα χρόνο και ο Αδόλφος Χίτλερ αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή των 3,5 ετών ο Ούλι Χένες, σύμφωνα με την γερμανική εφημερίδα Bild.

Η κορυφαία γερμανική εφημερίδα, αναφέρεται στα νέα ήθη και έθιμα που περιμένουν, τον μέχρι πρότινος αντιπρόεδρο της Μπάγερν Μονάχου, όπως το να είναι ντυμένος με την παραδοσιακή ενδυμασία των κρατουμένων στην Γερμανία και να ξυπνάει κάθε μέρα στις 5:30 το πρωί.

Η Bild επικαλείται πληροφορίες από δικαστικές πηγές και οι οποίες θεωρούν βέβαιο ότι ο προορισμός του Ούλι Χένες θα είναι οι φυλακές Λάντσμπεργκ, στην Βαυαρία και στις οποίες είχε κρατηθεί ο Χίτλερ το 1929, εξαιτίας πραξικοπήματος και αποφυλακίστηκε ένα χρόνο αργότερα.

Μάλιστα την πληροφορία επιβεβαιώνει και η Süddeutsche Zeitung, η οποία στο φύλλο της Παρασκευής αντιπαρέβαλε την εικόνα του καταβεβλημένου μετά την ανακοίνωση της απόφασης από το δικαστήριο, Ούλι Χένες με τις χθεσινές εικόνες οικογενειακής θαλπωρής του καταδικασθέντα σε σαλέ της Βαυβαρίας, τρώγοντας και πίνοντας κρασί.

Χθες ο Ούλι Χένες αποφάσισε να παραιτηθεί από τον αντιπροεδρικό θώκο της Μπάγερν Μονάχου, λέγοντας πως δεν θέλει να προκαλέσει ενδεχόμενες ζημίες στην αγαπημένη του ομάδα, ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν θα κάνει έφεση για τον απόφαση καταδίκης του σε φυλάκιση.

Μάλιστα, την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να συζητηθεί και η πρόταση της πολιτικής υπεράσπισης που έκανε λόγο για 5,5 χρόνια φυλάκιση.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ