ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στη Νίκαια ο Μπαλοτέλι!

Στη Νίκαια ο Μπαλοτέλι!

Ο Μάριο Μπαλοτέλι ταξίδεψε στην Γαλλία για να διαπραγματευτεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του από την Λίβερπουλ στη Νις. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο ιδιοκτήτης της Σιόν θέλει να φέρει στην ομάδα του τον Μάριο Μπαλοτέλι και βρίσκεται σε επαφές με την Λίβερπουλ για να το πετύχει αυτό (όπως αποκάλυψε ο ίδιος με δηλώσεις του), ωστόσο ο ίδιος ο παίκτης "πέταξε" στην Γαλλία με σκοπό να συζητήσει με τους ανθρώπους της Νις το ενδεχόμενο συνεργασίας τους!

Στη Νίκαια ο Μπαλοτέλι!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η αγγλική ιστοσελίδα "Goal.com", με το εν λόγω μέσο να διευκρινίζει ωστόσο πως δεν υπάρχει ακόμα η παραμικρή συμφωνία μεταξύ της Νις και της Λίβερπουλ για την μετακίνηση του 26χρονου Ιταλού φορ στην ομάδα του γαλλικού Νότου ενώ παραμένει ασαφές αν η Νις θα επιχειρήσει να κάνει δικό της τον παίκτη ως δανεικό ή με κανονική μεταγραφή.

Σημειώνεται πως η Νις κατέκτησε πέρυσι την τέταρτη θέση στη Ligue 1 και από το καλοκαίρι έχει στον πάγκο της τον Λουσιέν Φαβρ ενώ στο δυναμικό της ανήκει πλέον και ο Τάσος Δώνης που αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από την Γιουβέντους.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ