ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένταση και νεύρα

Ένταση και νεύρα

Δεν είναι η πρώτη φορά που Μάρτιν Σκρτελ ήρθε σε κόντρα με τον Ντιέγκο Κόστα. Η αντιπαλότητα τους έχει παρελθόν. Δείτε βίντεο με αψιμαχίες ποδοσφαριστών στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο Μάρτιν Σκρτελ και ο Ντιέγκο Κόστα έχουν δημιουργήσει μία νέα κόντρα στην Πρέμιερ Λιγκ. Μία από τις πολλές που έχουμε δει στο παρελθόν στα αγγλικά γήπεδα. Στην Ιταλία ο Ματεράτσι ήταν οξύθυμος ως ποδοσφαιριστής και είχε πολλές συγκρούσεις στην καριέρα του. Ο Μέσι δεν θα ξεχάσει το σκληρό μαρκάρισμα του Ράμος σε clasico.

O τρόπος να κερδίσει ένας ποδοσφαιριστής το πάνω χέρι έναντι του αντιπάλου του δεν περιορίζεται σε αγωνιστικό επίπεδο. Το savoir vivre περιλαμβάνει και μερικά σκληρά μαρκαρίσματα που μπορούν να σπάσουν τον τσαμπουκά του αντιπάλου και πολλές φορές οδηγούν σε σύρραξη μεταξύ των παικτών. Πολλές φορές, ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, είναι επιβεβλημένα. Θυμηθείτε διάσημες ποδοσφαιρικές κόντρες στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Σκρτελ - Ντιέγκο Κόστα

Η κόντρα του Μάρτιν Σκρτελ με τον Ντιέγκο Κόστα έχει παρελθόν. Στον αγώνα της περασμένης Τρίτης(27/1) Τσέλσι - Λίβερπουλ δεν ήταν η πρώτη φορά που ήρθαν σε αντιπαράθεση. Έχουν "μονομαχήσει" και σε επίπεδο εθνικών ομάδων. Δεν είναι λίγα τα βίντεο στο youtube με την αντιπαλότητα των δύο παικτών. Δείτε ένα από αυτά.

Ντιέγκο Κόστα - Φεντερίκο Φάτσιο

Ο Ντιέγκο Κόστα ως επικίνδυνος επιθετικός και οξύθυμος χαρακτήρας δεν διαπληκτίστηκε μόνο με τον Μάρτιν Σκρτελ. Στο παρελθόν ο Φεντερίκο Φάτσιο, πρώην παίκτης της Σεβίλλη και νυν της Τότεναμ, τον είχε χτυπήσει στο στομάχι όταν ο Ισπανός επιθετικός τον έπιασε από τον λαιμό.

Ρόι Κιν - Πατρίκ Βιεϊρά

Η πιο γνωστή κόντρα παικτών στα αγγλικά γήπεδα ήταν αυτή μεταξύ του Ρόι Κιν και του Πατρίκ Βιεϊρά. Σε αγώνα της Άρσεναλ με την Μάντσεστερ Γ, οι δύο παίκτες ήρθαν σε σύγκρουση και προκάλεσαν σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Ρόι Κιν - Άλαν Σίρερ

Ο ευέξαπτος χαρακτήρας του Ρόι Κιν έκανε τον συνήθως ήρεμο Άλαν Σϊρερ να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί του όταν ο Κιν πέταξε την μπάλα στο κεφάλι του Σίρερ σε αγώνα της Νιουκαστλ με την Μάντσεστερ Γ.

Ρόι Κιν - Χάαλαντ

Σε ντέρμπι του Μάντσεστερ Γ. - Μάντσεστερ Σίτι, ο Κιν προσπάθησε να κόψει την μπάλα στον Χάαλαντ καθώς είχε προηγούμενα μαζί του.

Σεσκ Φάμπρεγας - Φρανκ Λάμπαρντ

Δύο από τους πιο ήρεμους παίκτες της Πρέμιερ Λιγκ ο Σεσκ Φάμπρεγας και ο Φρανκ Λάμπαρντ έχασαν την ψυχραιμία τους στον τελικό του Λιγκ Καπ Αγγλίας το 2007. Οι δυο τους ήρθαν στα χέρια λίγο πριν την λήξη του αγώνα όταν ο Κόλο Τουρέ της Άρσεναλ έκρινε ότι ο Όμπι Μίκελ πήγε αντικανονικά επάνω του. Η σύρραξη γενικεύτηκε μεταξύ των παικτών ενώ στο γήπεδο μπήκαν και οι δύο προπονητές Ζοσέ Μουρίνιο και Αρσέν Βενγκέρ.

Ματεράτσι - Σεφτσένκο

Το ντέρμπι του Μιλάνου δεν θα μπορούσε να μην είχε σύγκρουση μεταξύ παικτών. Ο Μάρκο Ματεράτσι, διάσημος για την κουτουλιά στον Ζινεντίν Ζιντάν στον τελικού του Μουντιάλ 2006, είχε διαφορές με τον Αντρέι Σεφτσένκο.

Φερνάντο Τόρες - Νεμάνια Βίντιτς

Στην μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη της Λίβερπουλ επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-1 ο Φερνάντο Τόρες ισοφάρισε για την Μάντσεστερ όταν έκλεψε την μπάλα από τον Νεμάνια Βίντιτς, και πλάσαρε εύστοχα τον Φαν ντε Σάαρ. Στο συγκεκριμένο ματς ο Ισπανός νίκησε κατά κράτος τον Σέρβο και η Μάντσεστερ υπέστη μία ντροπιαστική ήττα. Η αγωνιστική πλευρά μιας κόντρας.

Άσλεϊ Κόουλ - Ρονάλντο

Η αντιπαλότητα του Άσλεϊ Κόουλ με τον Ρονάλντο, σε συλλογικό επίπεδο αλλά και εθνικών ομάδων είχε πολλά επεισόδια. Η κόντρα τους εξελίχθηκε τις περισσότερες φορές σε αθλητικά πλαίσια.

Μέσι - Ράμος

Ο Σέρχιο Ράμος αντιμετώπισε αντιαθλητικά τον Μέσι σε ένα από τα ντέρμπι Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Ράμος έχασε την ψυχραιμία του σπρώχνοντας και τον Πουγιόλ. Ο παίκτης της Ρεάλ είδε την κόκκινη κάρτα και ο Μέσι κατάλαβε με τον πιο σκληρό τρόπο τι σημαίνει clasico.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ