ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στα πέναλτι η Μπενφίκα την Ντόρτμουντ, πάγκο ο Βλαχοδήμος

Borussia Dortmund defender Jeremy Toljan, left, and Benfica midfielder Rafael Alexandre Silva vie for the ball during an International Champions Cup tournament soccer match in Pittsburgh, Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Gene J. Puskar)
Borussia Dortmund defender Jeremy Toljan, left, and Benfica midfielder Rafael Alexandre Silva vie for the ball during an International Champions Cup tournament soccer match in Pittsburgh, Wednesday, July 25, 2018. (AP Photo/Gene J. Puskar) AP

Η Μπενφίκα νίκησε 4-3 στα πέναλτι την Ντόρτμουντ, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μην αγωνίζεται για τους "αετούς" της Λισσαβώνας. Ο αγώνας έληξε με σκορ 2-2 στην κανονική του διάρκεια. (VIDEO)

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έμεινε στον πάγκο, όμως η Μπενφίκα κατάφερε να νικήσει την Ντόρτμουντ για το International Champions Cup, έστω και αν χρειάστηκε την διαδικασία των πέναλτι.

Οι Λουζιτανοί επιβλήθηκαν 4-3 στα πέναλτι των Γερμανών, με το σκορ στην κανονική του διάρκεια να λήγει 2-2. Μάλιστα, χρειάστηκε να επιστρέψει από το 2-0 η πορτογαλική ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο.

Η Ντόρτμουντ προηγήθηκε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Μαξιμίλιαν Φίλιπ στο 20' και στο 22', όμως οι Αλμέιδα (51') και Σεμέδο (69') έφεραν το ματς στα ίσια για την Μπενφίκα. Το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι, όπου εκεί οι "αετοί" επικράτησαν με 4-3.

AP Photo/Gene J. Puskar

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ