ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σουάρες:"Μπορούμε ακόμα και τον τίτλο"

Σουάρες:"Μπορούμε ακόμα και τον τίτλο"

Ο Λουίς Σουάρες εμφανίσθηκε συγκρατημένα αισιόδοξος για τις πιθανότητες της Λίβερπουλ να κατακτήσει το πρωτάθλημα, υπογραμμίζοντας τη βαρύτητα των τριών αγωνιστικών που ακολουθούν.

Ο 26χρονος επιθετικός των "reds" διάγει περίοδο δαιμονιώδους φόρμας και τα κατορθώματά του με την ομάδα του Μέρσισαϊντ επιβραβεύθηκαν χθες (16/12) με την ανάδειξη του ως κορυφαίο ποδοσφαιριστή της Πρέμιερ Λιγκ.

Τα βραβεία απονεμήθηκαν από την FSF (Ομοσπονδία Φιλάθλων Ποδοσφαίρου), οργανισμό με ενεργό ρόλο και κύρος στο νήσι, και γνωστή στοιχηματική εταιρεία. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο Έμιρεϊτς του Λονδίνου, έδρα της Άρσεναλ με πλήθος παρευρισκομένων.

Στον απόηχο της βράβευσής του ο Ουρουγουανός αναφέρθηκε στη Λίβερπουλ και τη μεγάλη προσπάθεια που καταβάλλει προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή μετά από 24 χρόνια.

" Πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς. Αν συνεχίσουμε σε αυτό το επίπεδο τις δύο ή τρεις επόμενες εβδομάδες μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα ή να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα. Είναι πολύ σημαντικό να συγκεντρωθούμε και να εστιάσουμε στον επόμενο αγώνα. Ξέρουμε ότι μετά την Κάρντιφ έχουμε δύο πολύ μεγάλα παιχνίδια (Σίτι και Τσέλσι). Αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο στο τι θα γίνει στη συνέχεια.", δήλωσε ο Σουάρες και στη συνέχεια εκθείασε τους φιλάθλους της ομάδας.

" Το να επιστρέψω στο Άνφιλντ μετά από τόσες δύσκολες στιγμές και να κερδίσω πάλι τους οπαδούς ήταν κάτι το μοναδικό. Με βοήθησαν και αυτό ήταν πολύ σημαντικό για μένα, για την αυτοπεποίθησή μου και για την οικογένειά μου, που είναι μαζί μου σ' αυτό.", είπε για τους "Kopites" ευχαριστώντας τους για τη στήριξή τους μετά το περιστατικό με το δάγκωμα στον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς και την παρ' ολίγον αποχώρησή του από το σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι.

Σουάρες:"Μπορούμε ακόμα και τον τίτλο"

Ο Σουάρες παραλαμβάνει το βραβείο του

" Εϊναι πολύ σημαντικό για μένα (το βραβείο) επειδή η σκληρή δουλειά μου στο γήπεδο αναγνωρίζεται. Η Λίβερπουλ αρχίζει να παίζει καλό ποδόσφαιρο και πλέον το σημαντικό είναι να μείνουμε ενωμένοι και να προχωρήσουμε. Αν η ομάδα δεν είχε αυτούς τους παίκτες δεν θα μπορούσα να αγωνίζομαι σε αυτό το επίπεδο.", είπε ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ουρουγουανός, εν τη απουσία του Στίβεν Τζέραρντ λόγω τραυματισμού, φόρεσε για πρώτη φορά το περιβραχιόνιο του αρχηγού στην επιβλητική νίκη κόντρα στην Τότεναμ, αλλά ο ίδιος θεωρεί ότι δεν επιδέχεται αμφισβήτηση το ποιος είναι ο φυσικός ηγέτης της ομάδας.

" Εξεπλάγην από αυτό (το γεγονός ότι ήμουν αρχηγός), αλλά πιστεύω ότι έχουμε έναν αρχηγό και μόνο εδώ και αυτός είναι ο Στίβεν Τζέραρντ. Αν μείνουμε ενωμένοι, είμαστε όλοι οι αρχηγοί, η ομάδα είναι ο αρχηγός και αυτό μετρά. Είναι πολύ πιο σπουδάιο για μένα ότι κερδίσαμε 0-5 την Τότεναμ παρά το ότι ήμουν αρχηγός."

Οι "κόκκινοι" αναμετρώνται το Σάββατο (21/12) με την Κάρντιφ στο Άνφιλντ και ακολουθούν τα δύο εκτός έδρας ντέρμπι με τις Μάντσεστερ Σίτι και Τσέλσι.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ