ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σόου Μαραντόνα με... μπηχτές

Σόου Μαραντόνα με... μπηχτές

Στο φιλικό που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό στη Ρώμη, υπό την αιγίδα του Πάπα, τη λάμψη έκλεψε ο Ντιέγκο Μαραντόνα τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. (VIDEOS)

Σε ένα φιλικό γεμάτο αστέρια που διεξήχθη για φιλανθρωπικό σκοπό στη Ρώμη με αντικείμενο την παγκόσμια ειρήνη, ύστερα από πρωτοβουλία του Πάπα δε θα μπορούσε να μη λάμψει ίσως το μεγαλύτερο αστέρι εξ' αυτών. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα εντυπωσίασε με τις καλλιτεχνικές του εμπνεύσεις εντός αγωνιστικού χώρου, αλλά και με τις μπηχτές που άφησε για τον... Ικάρντι.

Σε ένα παιχνίδι που το παρών έδωσαν οι Ντιέγκο Σιμεόνε, Ρομπέρτο Μπάτζο, Ιβάν Σαμοράνο, Χαβιέρ Σανέτι, Κάρλος Βαλδεράμα και άλλοι, η μπάλα φρόντισε να υποκλιθεί στη βούληση του Ντιέγκο Μαραντόνα.

Ο Αργεντινός όμως δε ξέχασε να πετάξει ξανά μπηχτές προς τον συμπατριώτη του Μάουρο Ικάρντι, αυτή τη φορά όχι για το ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές το δεύτερο, τη σύζυγό του Γουάντα Νάρα, αλλά και τον πρώην σύζυγο αυτής και πρώην φίλο του Ικάρντι, Μάξι Λόπες, αλλά για τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

"Ο Ικάρντι δεν έπρεπε να αγωνιστεί, έβαλε τόσα γκολ και έκανε τη διαφορά στο παιχνίδι. Πρέπει να μιλήσω με τους διοργανωτές.",είπε με σοβαρό ύφος μετά τη λήξη της αναμέτρησης ο Ντιέγκο Μαραντόνα που στο παρελθόν είχε χαρακτηρίσει προδότη τον Μάουρο Ικάρντι επειδή προτίμησε να χαλάσει τη φιλία του με τον Μάξι Λόπες για χάρη της... Γουάντα Νάρα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ