ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Sold out το Γουέμπλεϊ για τις "λιονταρίνες"

Demi Stokes (3) scores the seventh goal for England and celebrates - England Women vs Montenegro Women - FIFA Womens World Cup 2015 Qualifying Group 6 Football at The Amex, Falmer Stadium, Brighton & Hove Albion FC - 05/04/14 - MANDATORY CREDIT: Gavin Ellis/TGSPHOTO - Self billing applies where appropriate - 0845 094 6026 - contact@tgsphoto.co.uk - NO UNPAID USE
Demi Stokes (3) scores the seventh goal for England and celebrates - England Women vs Montenegro Women - FIFA Womens World Cup 2015 Qualifying Group 6 Football at The Amex, Falmer Stadium, Brighton & Hove Albion FC - 05/04/14 - MANDATORY CREDIT: Gavin Ellis/TGSPHOTO - Self billing applies where appropriate - 0845 094 6026 - [email protected] - NO UNPAID USE GAVIN ELLIS/TGSPHOTO

Κόπηκαν 55.000 εισιτήρια στο Γουέμπλεϊ για την εθνική ομάδα της Αγγλίας. Των ΓΥΝΑΙΚΩΝ της Αγγλίας για το ντέρμπι με αντίπαλο τη Γερμανία.

Η εθνική γυναικών της Αγγλίας κερδίζει ολοένα και μεγαλύτερο έδαφος στην καρδιά των οπαδών των "τριών λιονταριών". Την Κυριακή (23/11) αντιμετωπίζει τη Γερμανία για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2015 στον Καναδά.

Οι "Λιονταρίνες" θα αγωνιστούν για πρώτη φορά στο Γουέμπλεϊ και θα έχουν την τιμή να παίξουν ενώπιον 55.000 θεατών, με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας να ανακοινώνει πως σημειώθηκε sold out.

Η εθνική ανδρών της Αγγλίας έχει να κάνει καιρό sold out στο Γουέμπλεϊ, αφού παρά τις προσδοκίες σε κάθε μεγάλη διοργάνωση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα απέτυχε και στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Στην πρόσφατη νίκη με 1-0 επί της Νορβηγίας οι άδειες θέσεις ήταν εμφανείς στο "ναό του ποδοσφαίρου". Αντίθετα τα κορίτσια της Αγγλίας έχουν μόνο νίκες (10 στον αριθμό) στα προκριματικά και μια εμφατική νίκη με 10-0 επί του Μαυροβουνίου. Με μια νίκη επί της Γερμανίας, παγκόσμιας πρωταθλήτριας το 2003 και το 2007, θα αυξηθεί το ενδιαφέρον.

Σημείο των καιρών ή ήρθε η ώρα η Αγγλία να αγκαλιάσει το γυναικείο ποδόσφαιρο με την ελπίδα πως θα φέρει το Παγκόσμιο Κύπελλο σε μια από τις επόμενες διοργανώσεις;

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ