ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Σφήνα" της Shanghai SIPG για τον Βιτσέλ

"Σφήνα" της Shanghai SIPG για τον Βιτσέλ

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, η Shanghai SIPG μπήκε γερά στο κόλπο της απόκτησης του Αξέλ Βιτσέλ, βάζοντας εμπόδια στο "γάμο" του Βέλγου μέσου με τη Γιουβέντους.

Κι ενώ όλα έδειχναν πως ο Αξέλ Βιτσέλ θα συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους, η "σφήνα" της Shanghai SIPG έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα. Ο Βέλγος μέσος, του οποίου το συμβόλαιο με τη Ζενίτ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, αποτελεί νούμερο ένα στόχο των "μπιανκονέρι" για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Όμως, οι υψηλές απαιτήσεις της Ζενίτ έβαλαν "φρένο" στα σχέδιά τους, με τις δύο πλευρές να δίνουν ραντεβού για το καλοκαίρι, όταν ο 27χρονος άσος μένει ελεύθερος απ' τη ρωσική ομάδα. Παρ' όλα αυτά, το ενδιαφέρον των Κινέζων είναι πιθανό να χαλάσει την μεταγραφή, αφού στον πάγκο της ομάδας βρίσκεται ο πρώην τεχνικός της Ζενίτ, Αντρέ Βίλας - Μπόας.

Ο Πορτογαλός είναι έτοιμος να δαπανήσει ένα ιδιαίτερα μεγάλο ποσό προκειμένου να τον κάνει "δικό" του. Ο Βιτσέλ, όπως έδειξε και με την περίπτωση της Ζενίτ, δεν είναι αρνητικός να μεταγραφεί σε τέτοιου είδους ομάδες, αρκεί να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Βέβαια, η πιθανότητα να αγωνιστεί στη Γιουβέντους προφανώς και δεν τον αφήνει ασυγκίνητο. Όπως και να έχει, τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, είτε με θετικό είτε με αρνητικό τρόπο για τους "μπιανκονέρι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ