ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σενάρια με Λορίς και Ντιέγκο Κόστα

Σενάρια με Λορίς και Ντιέγκο Κόστα

Μπαρτσελόνα, Ατλέτικο και Παρί Σεν-Ζερμέν θέλουν τον Λορίς, Τσέλσι και ManUtd "μάχονται" για τον Αλέξ Σάντρο, ενώ οι "μπλε" πουλάνε τον Νταβίντ Λουίζ για να πάρουν τον Ντιέγκο Κόστα

Ο Απρίλιος μπήκε και τα μεταγραφικά σενάρια ολοένα και φουντώνουν, με την Τσέλσι να είναι πρωταγωνίστρια, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο τους Ντιέγκο Κόστα και Αλέξ Σάντρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το πλάνο είναι να πουλήσουν τον Νταβίντ Λουίζ και τα χρήματα, μαζί με μερικά ακόμη, να τα δώσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης για να αποκτήσει τον Ντιέγκο Κόστα, ελπίζοντας να λύσει το επιθετικό της πρόβλημα, ενώ δεν αποκλείεται ο Φερνάντο Τόρες να επιστρέψει στους "ροχιμπλάνκος".

Άλλος στόχος για του Λονδρέζους είναι ο Αλέξ Σάντρο, 23άχρονος Βραζιλιάνος αριστερός μπακ της Πόρτο, για τον οποίο όμως ενδιαφέρεται και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ένα άλλο σενάριο έχει πρωταγωνιστή τον Ουγκό Λορίς, ο οποίος δύσκολα θα συνεχίσει στην Τότεναμ, καθώς αυτή δεν θα παίξει Champions League.

Η Μπαρτσελόνα τον θέλει για αντικαταστάτη του Βίκτορ Βαλντές, η Ατλέτικο τον θέλει για αντικαταστάτη του Τιμπό Κουρτουά (αναμένεται να επιστρέψει στην Τσέλσι), ενώ στο... παιχνίδι μπήκε και η Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς έχει στόχο να αποκτά τους καλύτερους Γάλλους και ξεκίνησε με τον Γιοάν Καμπάγ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ