ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε δημοπρασία η φανέλα του Σούνιγκα

FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04: Neymar of Brazil competes for the ball with Juan Camilo Zuniga of Colombia during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil.  (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images)
FORTALEZA, BRAZIL - JULY 04: Neymar of Brazil competes for the ball with Juan Camilo Zuniga of Colombia during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between Brazil and Colombia at Castelao on July 4, 2014 in Fortaleza, Brazil. (Photo by Gabriel Rossi/Getty Images) GETTY IMAGES

Σε δημοπρασία τέθηκε η φανέλα του Καμίλο Σούνιγκα από την αναμέτρηση Βραζιλία - Κολομβία για το Μουντιάλ, η οποία σημαδεύτηκε από το σοβαρό τραυματισμό του Νεϊμάρ από τον Κολομβιανό.

Γνωστή εταιρία τέλεσης δημοπρασιών, βγάζει στο σφυρί τη φανέλα που φόρεσε ο Καμίλο Σούνιγκα στην αναμέτρηση του Μουντιάλ ανάμεσα στην Κολομβία και τη Βραζιλία, και στην οποία έκλεψε την παράσταση εκτός από την πρόκριση της "σελεσάο", ο σοβαρός τραυματισμός του Νεϊμάρ από τον ποδοσφαιριστή των "καφετέρος".

Η δημοπρασία που διενεργεί η εταιρία Bazarsports μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, ξεκίνησε από το ποσό των 372 ευρώ, ωστόσο το Σάββατο το απόγευμα εκτοξεύτηκε στην τιμή των 1.600 ευρώ. Η λήξη της προθεσμίας υποβολής προσφορών έχει οριστεί για τις 25 Αυγούστου.

Σε δημοπρασία η φανέλα του Σούνιγκα
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ