ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σε νέο πόστο ο Κλόζε στη Γερμανία

Σε νέο πόστο ο Κλόζε στη Γερμανία

Ο Μίροσλαβ Κλόζε θα ενσωματωθεί άμεσα στο τεχνικό τιμ του Γιόαχιμ Λεβ. Διαβάστε τον νέο του ρόλο στην εθνική Γερμανίας.

Χθες (31/10) ανακοινώθηκε κι επίσημα η επέκταση της συμφωνίας ανάμεσα σε εθνική Γερμανίας και Γιόαχιμ Λεβ έως το 2020. Πλέον, σειρά πήραν οι άνθρωποι που θα τον πλαισιώσουν ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018.

Σύμφωνα με την "Bild", ο Μίροσλαβ Κλόζε θα είναι το νέο πρόσωπο στο προπονητικό τιμ του ΓιόαχιμΛεβ. Ο πρώην επιθετικός της Γερμανίας θα βρεθεί στο πλευρό του 56χρονου τεχνικού απ' τον αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με το Σαν Μαρίνο στις 11 Νοεμβρίου.

Ο 38χρονος έχει μείνει χωρίς ομάδα μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τη Λάτσιο και φαίνεται να βλέπει με... θετικό μάτι την πρόταση της γερμανικής Ομοσπονδίας. Φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο, ο Μίροσλαβ Κλόζε σκόραρε 71 φορές σε 137 εμφανίσεις, στα συνολικά 13 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα (2001-2014).

Αξίζει να σημειωθεί, ότι το 2014 βρέθηκε στην κορυφή του κόσμου με τη Γερμανία. Μάλιστα, έφτασε τα 16 γκολ σε όλα τα Παγκόσμια Κύπελλα που έχει αγωνιστεί, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας. Επιπλέον, σύμφωνα με την "Bild", ο Γερμανός στράικερ δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Ομοσπονδία, επειδή δεν έχει αποκτήσει ακόμα δίπλωμα προπονητή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ