ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ρούνεϊ: "Θέλω τρόπαια με την Αγγλία"

Ρούνεϊ: "Θέλω τρόπαια με την Αγγλία"

Ο Γουέιν Ρούνεϊ δηλώνει ότι θέλει να κατακτήσει τρόπαια με την εθνική Αγγλίας. Φθάνει τις 100 συμμετοχές με τα "λιοντάρια" κόντρα στην Σλοβενία.

Ο Γουέιν Ρούνεϊ είναι έτοιμος να μπει στην λίστα με τους παίκτες που έφθασαν τις 100 συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας στον αγώνα με την Σλοβενία για τα προκριματικά του EURO 2016. O Ρούνεϊ θα γίνει μόλις ο 9ος παίκτης στην ιστορία της εθνικής Αγγλίας που θα φθάσει τις 100 συμμετοχές.

Πρώτος σε συμμετοχές είναι ο Πίτερ Σίλτον 125 ενώ ο Ρούνεϊ βρίσκεται έξι γκολ πίσω από τον Μπόμπι Τσάρλτον, πρώτο σκόρερ στην ιστορία των "λιονταριών".

Ο Ρούνεϊ δεν δείχνει να εντυπωσιάζεται από τους αριθμούς και δηλώνει ότι σημαντικό είναι να κατακτήσει τρόπαια με την εθνική ομάδα.

" Το γεγονός ότι θα φθάσω τις 100 συμμετοχές είναι ένα σημαντικό επίτευγμα που λίγοι παίκτες έχουν κάνει. Είμαι υπερήφανος που θα μπω σε αυτό το κλαμπ των παικτών. Μπορώ να κάτσω και να πω ότι έχω 200 συμμετοχές και 100 γκολ για την Αγγλία αλλά το σημαντικό είναι να κερδίσω τρόπαια με την Αγγλία και αυτό θέλω", δήλωσε προβληματισμένος ο Ρούνεϊ.

Όσον αφορά τα γκολ που έχει πετύχει και ότι πλησιάζει τον πρώτο σκόρερ της Αγγλίας, δήλωσε: " Eίναι σημαντικό να είσαι ο πρώτος σκόρερ της Αγγλίας. Πολλοί μεγάλοι παίκτες στο παρελθόν δεν το κατάφεραν. Είμαι νέος ακόμα και πιστεύω ότι θα το ξεπεράσω".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ