ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πυροβολήθηκε από ληστές ο γιος του Αμπεντί Πελέ

Πυροβολήθηκε από ληστές ο γιος του Αμπεντί Πελέ

Ένοπλοι ληστές μπήκαν στο σπίτι και πυροβόλησαν τον Ραχίμ Αγιού, γιο του Αμπεντί Πελέ, ο οποίος γλίτωσε από θαύμα. Νέος προπονητής της Γκάνας είναι ο Αβράμ Γκραντ.

"Άγιο" είχε ο... Αγιού, ο οποίος αποδείχτηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του. Ο γιος του Αμπεντί Πελέ, του πιθανότατα κορυφαίου παίκτη στην ιστορία της Γκάνας, δέχτηκε πυροβολισμό από ένοπλους ληστές που μπήκαν στο σπίτι και γλίτωσε από θαύμα.

Ο μεγαλύτερος από τους γιους του Πελέ, βρισκόταν στην πόλη, Ιστ Λεγκόν, στα προάστια της πρωτεύουσας της Γκάνα, Άκρα και την ώρα που έπαιζε βιντεοπαιχνίδι, άκουσε έναν θόρυβο έξω από το σπίτι, πήγε να δει τι γίνεται και αντίκρισε τους ληστές, που τον διέταξαν να ανοίξει την πόρτα, διαφορετικά θα τον πυροβολούσαν.

Εκείνος αρνήθηκε και παραβίασαν την πόρτα με βαρύ αντικείμενο, μπαίνοντας στο σπίτι. Ο ένας πυροβόλησε τον Ραχίμ και η σφαίρα πέρασε ξυστά από το χέρι του. Αμέσως, άρπαξαν την τηλεόραση στο δωμάτιο, τηλέφωνα και μετρητά, όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Ο 26χρονος άσος της Ασάντε Κοτοκό, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείομ του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και μετέπειτα πήρε εξιτήριο, επιστρέφοντας στο σπίτι του, όντας εμφανώς σοκαρισμένος, διότι κινδύνεψε να χάσει τη ζωή του.

Νέος προπονητής ο Γκραντ

Εξάλλου, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γκάνας προχώρησε σε συμφωνία με τον Αβράμ Γκραντ, ο οποίος είναι ο νέος προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Ο 54χρονος, υπέγραψε συμβόλαιο 27 μηνών και θα καθοδηγήσει την εθνική ομάδα στο επικείμενο Κόπα Άφρικα.

Ο έμπειρος κόουτς, αντικαθιστά τον Κουέσι Άπια, ο οποίος ήταν προπονητής της Γκάνας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας και αποχώρησε τον περασμένο Σεπτέμβριο.

"Ο Γκραντ χρειάζεται χρόνο να γνωρίζει τους παίκτες καλά, οπότε δεν μπορούμε να του ζητήσουμε να κατακτήσει το Κύπελλο Εθνών Αφρικής", τόνισε στη συνέντευξη Τύπου της παρουσίασής του ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας.

Θυμίζουμε πως ο Γκραντ ήταν προπονητής στην Τσέλσι, όταν εκείνη πήγε στον τελικό του Champions League το 2008 στη Μόσχα, χάνοντας τον τίτλο στη διαδικασία των πέναλτι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "Λουζνίκι" της Μόσχας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ