ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτο γκολ του Άρθο, νίκησε η Καϊράτ την Αστάνα

Πρώτο γκολ του Άρθο, νίκησε η Καϊράτ την Αστάνα

Ο Θέσαρ Άρθο άνοιξε το σκορ στον αγώνα της Καϊράτ Αλμάτι με την Αστάνα, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα με κοντινή προβολή. Έχασε η αντίπαλος του Ολυμπιακού με 2-0 (VIDEO).

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ, Θέσαρ Άρθο, πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Καϊράτ Αλμάτι, σκοράροντας με κοντινή προβολή στον αγώνα με την Αστάνα, σε φάση που ξεκίνησε από εκτέλεση κόρνερ και αρχική επέμβαση του γκολκίπερ.

Μάλιστα, η Καϊράτ πήρε το μεγάλο ντέρμπι με 2-0, μείωσε τη διαφορά στο -3 από την επόμενη αντίπαλο του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League , αλλά εκείνη έχει ματς λιγότερο και δεν μπορεί να χάσει το πρωτάθλημα δυο "στροφές" πριν το τέλος.

Στο 28ο λεπτό ο Ισπανός αμυντικός πέτυχε το 1-0 για την ομάδα, ενώ στο 35' ο Κουάτ διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Πλέον, η Αστάνα κοιτάζει τον αγώνα με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (20/10) στο Φάληρο για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η σύνθεση της Αστάνα (4-2-3-1): Έριτς, Λογκβινένκο, Μάιλι, Άνιτσιτς, Σόμκο, Κάνιας, Ταγκιμπέργκεν, Μπεϊσεμπέκοβ (74' Τουμάσι), Νουργκαλίεβ (46' Ντεσπότοβιτς), Μούζικοβ (78' Νουσερμπάγεβ), Καμπανανγκά

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ