ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρώτη απόλυση για Τζαμπρότα

Πρώτη απόλυση για Τζαμπρότα

Η πρώτη προπονητική εμπειρία του Τζανλούκα Τζαμπρότα έληξε με άδοξο τρόπο, με την ελβετική Κιάσο να λύνει τη συνεργασία μαζί του λόγω των τελευταίων αρνητικών αποτελεσμάτων.

Ο Τζανλούκα Τζαμπρότα τερμάτισε την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής στην Κιάσο στη δεύτερη κατηγορία της Ελβετίας, για να αναλάβει στη συνέχεια χρέη βοηθού προπονητή στην ομάδα και από το 2013 να γίνει ο πρώτος της προπονητής.

Δεν ήταν όμως γραπτό να αποχωρήσει ως επιτυχημένος από την πρώτη του παρουσία στον πάγκο ομάδας ως πρώτος προπονητής, με την Κιάσο να ανακοινώνει επίσημα τη Δευτέρα την λύση της συνεργασίας με τον 38χρονο τεχνικό.

Την απόφαση πήρε ένας συμπατριώτης του και πρώην ποδοσφαιριστής, ο Φάμπιο Γκαλάντε, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες ανέβηκε ιεραρχικά στο σύλλογο και από τη θέση του αθλητικού διευθυντή μετατοπίστηκε σε αυτή του γενικού διευθυντή.

Αιτία για το διαζύγιο των δύο πλευρών (10 αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν) ήταν οι δύο εντός έδρας ήττες από Μπιέν και Λε Μοντ που έφεραν τον σύλλογο μόλις δύο πόντους πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, με την Κιάσο να αντικρύζει πλέον κατάματα το φάσμα του υποβιβασμού στην τρίτη κατηγορία της Ελβετίας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ