ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προχωρημένες επαφές Μπαρτσελόνα για Σουάρες

SAO PAULO, BRAZIL - JUNE 19:  Luis Suarez of Uruguay celebrates after scoring his team's second goal during the 2014 FIFA World Cup Brazil Group D match between Uruguay and England at Arena de Sao Paulo on June 19, 2014 in Sao Paulo, Brazil.  (Photo by Julian Finney/Getty Images)
Γκοοοοοοολ... Λουίς Σουάρες! GETTY IMAGES

Η Mundo Deportivo αποκαλύπτει ότι η διαπραγμάτευση Μπάρτσα-Λίβερπουλ για τον Λουίς Σουάρες είναι σε προχωρημένο στάδιο. Γιατί μπορεί να πέσει η τιμή της ρήτρας του παίκτη για τους καταλανούς.

ΜΠΑΡΤΣΑ-ΛΟΥΙΣ ΣΟΥΑΡΕΣ, ΠΟΛΥ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟ. Αυτός είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο της σημερινής (20/6) Mundo Deportivo που κάνει εκατομμύρια φίλους της καταλαναικής ομάδας να ονειρεύονται τον δεινό Ουρουγοανό σκόρερ στην ίδια 11άδα μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και τον Νεϊμάρ.

"Η Μπάρτσα έχει βάλει μπρος για την μεταγραφή του αστέρα και ο Αλέξις μπορεί να είναι το «κλειδί». Η ρήτρα του στην Λίβερπουλ είναι 85 εκατομμύρια ευρώ, αλλά θα έπεφτε για τους Μπλαουγκράνα", συμπληρώνει την είδηση της η Mundo Deportivo στην πρώτη σελίδα.

"Η έκτακτη είδηση είναι πώς η διαπραγμάτευση είναι ήδη σε προχωρημένο στάδιο", αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας στην ιστοσελίδα της, εξηγώντας παράλληλα ότι η τιμή της μεταγραφής μπορεί να πέσει για την Μπαρτσελόνα με μία παραχώρηση στη Λίβερπουλ του Αλέξις Σάντσες.

Θυμίζουμε ότι πριν λίγες ημέρες η Marca αποκάλυψε ότι η Ρεάλ προσφέρει σε πρώτη φάση 90.000.000 ευρώ στην Λίβερπουλ για τον Ουρουγουανό. Το clasico για τα μάτια του Σουάρες μόλις άρχισε!

Προχωρημένες επαφές Μπαρτσελόνα για Σουάρες
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ