ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Προκάλεσαν ξανά οι Αλβανοί οπαδοί

Προκάλεσαν ξανά οι Αλβανοί οπαδοί

Οι Αλβανοί οπαδοί, μετά τα επεισόδια κόντρα στη Σερβία, προκάλεσαν ξανά αυτή τη φορά στο φιλικό με την Ιταλία, εισβάλλοντας στο "Λουίτζι Φεράρις".

Αλβανοί οπαδοί προκάλεσαν εκ νέου. Στο φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Ιταλία στο "Λουίτζι Φεράρις", βρέθηκαν 20.000 οπαδοί της εθνικής Αλβανίας. Στις κερκίδες αναρτήθηκαν πανό με μηνύματα όπως: " Ο αλβανικός λαός είναι γείτονας με τον λαό της Λιγούριας", " Πλατινί, ιδιοκτησία της Gazprom", " Ήρθαμε με καράβι και τώρα έχουμε στόλο".

Ενώ ένα από αυτά έγραφε: " Είμαι πάλι εδώ για όσους με μισούν. Πιο δυνατός από ποτέ", μαζί με την ημερομηνία 14/10/2014, όταν και έγιναν τα επεισόδια με την Σερβία.

Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης μάλιστα, Αλβανοί φίλαθλοι εισέβαλαν τρεις φορές μέσα στον αγωνιστικό χώρο κρατώντας σημαίες της χώρας, ενώ άλλοι φόρεσαν μπλούζες με την απεικόνιση της "Μεγάλης Αλβανίας", με το μήνυμα "αυτόχθονες".

Οι Aλβανοί παίκτες δεν φάνηκαν να δυσανασχετούν, το αντίθετο μάλιστα, μιας και ο αρχηγός, Λορίκ Τσάνα υπέγραψε σε μια σημαία και φίλησε έναν εισβολέα για την κίνησή του. Μαζί του και ο μέσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα, ο οποίος όπως φαίνεται στο παρακάτω VIDEO τον αγκάλιασε και τον χειροκρότησε πριν του δείξει το δρόμο προς την έξοδο.

Προκάλεσαν ξανά οι Αλβανοί οπαδοί
Προκάλεσαν ξανά οι Αλβανοί οπαδοί
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ