ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πόλεμος" μεταξύ Ρονάλντο και Καπέλο!

"Πόλεμος" μεταξύ Ρονάλντο και Καπέλο!

Ο Φάμπιο Καπέλο "κάρφωσε" τον Ρονάλντο αναφορικά με την απόδοσή του στη Ρεάλ Μαδρίτης πριν μερικά χρόνια και το "φαινόμενο" έδωσε... πληρωμένη απάντηση στον Ιταλό τεχνικό!

Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από το επεισοδιακό "διαζύγιο" του Ρονάλντο με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως ο Φάμπιο Καπέλο φρόντισε όχι μόνο να... ξύσει τις πληγές αλλά και να "σφάξει με το βαμβάκι" τον θρυλικό Βραζιλιάνο άσο.

"Ο Ρονάλντο εμφανίστηκε στην προετοιμασία της Ρεάλ Μαδρίτης όντας 96 κιλά, οπότε του ζήτησα να ρίξει το βάρος του στα 88-90 κιλά. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Ήταν ο σπουδαιότερος παίκτης τον οποίο έχω προπονήσει αλλά αποτελούσε κακή επιρροή για την ομάδα.

Τον παραχωρήσαμε τον Ιανουάριο και το κλίμα μέσα στην ομάδα άλλαξε άρδην. Έγινε τεράστιος θόρυβος σε επίπεδο μίντια αλλά κατορθώσαμε έτσι να καλύψουμε διαφορά εννέα πόντων από τη Μπαρτσελόνα και να πάρουμε στο τέλος εκείνης της σεζόν (σ.σ. 2006-07) το πρωτάθλημα", δήλωσε ο Καπέλο μιλώντας στα "Globe Soccer Awards", με την απάντηση όμως να έρχεται άμεσα...

"Πόλεμος" μεταξύ Ρονάλντο και Καπέλο!

Μιλώντας στην εφημερίδα της πατρίδας του "Folha de San Paulo" ο Ρονάλντο επιτέθηκε προσωπικά στον "Δον Φάμπιο" υποστηρίζοντας πως αν ήταν κάποιος που είχε πάρει την κατιούσα εκείνη την περίοδο, εκείνος ήταν ο Ιταλός.

"Ο Καπέλο ήταν σπουδαίος προπονητής στην εποχή του, στη δεκαετία του '90. Όταν ήρθε στη Ρεάλ Μαδρίτης ήταν ήδη τελειωμένος και δεν μπορούσε να δώσει κίνητρα στους παίκτες. Η απόδειξη είναι πως μετά τη Ρεάλ δεν κάθησε ποτέ στον πάγκο κάποιου συλλόγου".

"Πόλεμος" μεταξύ Ρονάλντο και Καπέλο!

Υπενθυμίζεται πως ο Ρονάλντο έπαιξε στη Ρεάλ Μαδρίτης από το 2002 μέχρι το 2007 σημειώνοντας 83 γκολ σε 127 ματς ενώ μετά τους "μερένγκες" ο Καπέλο δούλεψε ως ομοσπονδιακός τεχνικός σε Αγγλία (2008-2012) και Ρωσία (2012-2015).

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ