ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πνίγηκε η τερματοφύλακας της Γκάμπια

Πνίγηκε η τερματοφύλακας της Γκάμπια

Πνίγηκε η τερματοφύλακας της Γκάμπια, Φατίμ Τζαβάρ, στην προσπάθεια της να μεταβεί στην Ευρώπη. Ξεκίνησε μαζί με άλλους συμπατριώτες της, αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην Ιταλία.

Την τελευταία της πνοή άφησε η τερματοφύλακας της Γκάμπια, Φατίμ Τζαβάρ, η οποία πνίγηκε στην προσπάθεια της να μεταβεί στην Ευρώπη. Σύμφωνα με την Ομοσπονδία της Γκάμπια, η 19χρονη ξεκίνησε απ' τη Λιβύη μαζί με άλλους συμπατριώτες της τον περασμένο μήνα, έτσι ώστε να αναζητήσει ένα καλύτερο "αύριο".

Πολλοί μετανάστες που φτάνουν στην Ιταλία, κατάγονται απ' την Γκάμπια. Δυστυχώς, όμως, η νεαρή κοπέλα δεν κατάφερε να φτάσει στον προορισμό. Η οικογένεια της επιβεβαίωσε σήμερα (3/11) τον θάνατό της. Η Φατίμ Τζαβάρ πραγματοποίησε ντεμπούτο με την εθνική ομάδα της χώρας της πριν περίπου ένα χρόνο.

"Θα θυμόμαστε για πάντα την απόκρουσή της στο πέναλτι στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην εθνική ομάδα της Σκωτίας", δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας της Γκάμπια, Μ. Μπάχο.

Περισσότεροι από 3.300 μετανάστες που προσπάθησαν να ξεφύγουν απ' τον πόλεμο και τη φτώχεια, έχασαν τη ζωή τους στη Μεσόγειο το 2016...

Πνίγηκε η τερματοφύλακας της Γκάμπια
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ