ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Πήγαινε όπου θέλεις, όχι στην Άρσεναλ"

"Πήγαινε όπου θέλεις, όχι στην Άρσεναλ"

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε τη συμβουλή που έδωσε στον πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, όσον αφορά το επαγγελματικό του μέλλον.

Ο Στίβεν Τζέραρντ σε συνέντευξη που παραχώρησε στην αγγλική εφημερίδα ''The Telegraph'', αποκάλυψε τις επαγγελματικές συμβουλές που έδωσε στον πρώην συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Λουίς Σουάρες, προτρέποντάς τον να μην υπογράψει σε καμία περίπτωση στην Άρσεναλ.

"Πήγαινε όπου θέλεις, μόνο μην πας στην Άρσεναλ γιατί είσαι αρκετά καλός. Εάν σημειώνεις 30 τέρματα και γίνεται ο ποδοσφαιριστής της χρονιάς για την Πρέμιερ Λιγκ, η Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα θα έρθουν να εσένα", ήταν τα λόγια που έιπε ο Τζέραρντ στον Ουρουγουανό άσο, πλέον, της Μπαρτσελόνα.

"Τώρα είμαι χαρούμενος, γιατί έχει εκπληρώσει το όνειρό του, ήταν αυτό που ήθελε. Η γυναίκα του είναι από την Μπαρτσελόνα και πάντα ονειρευόταν να παίξει σε ένα σύλλογο όπως η Μπάρτσα ή η Ρεάλ Μαδρίτης. Θα με απογοήτευε εάν έκλεινε στην Άρσεναλ γιατί με όλο τον σεβασμό μου για τον σύλλογο, νομίζω ότι είναι πολύ καλός για να παίξει εκεί.", είπε ο Στίβεν Τζέραρντ τεκμηριώνοντας τη συμβουλή που έδωσε στον Λουίς Σουάρες.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ