ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πελεγκρίνι: "Άξιζε την πρόκριση η Μίντλεσμπρο"

Πελεγκρίνι: "Άξιζε την πρόκριση η Μίντλεσμπρο"

Ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δήλωσε ότι ο αποκλεισμός της Σίτι από την Μίντλεσμπρο στο Κύπελλο δεν ήρθε λόγω κούρασης των παικτών του.

Οι "πολίτες" ταξίδεψαν μεσοβδόμαδα στο Αμπού Ντάμπι όπου έδωσαν αγώνα φιλικού χαρακτήρα με αντίπαλο το Αμβούργο και επέστρεψαν την Παρασκευή (23/1).

Η Σίτι ηττήθηκε από την Μίντλεσμπρο 2-0 και αποκλείστηκε από τον θεσμό του Κυπέλλου. Στις δηλώσεις του μετά το ματς ο Μανουέλ Πελεγκρίνι δεν έψαξε για δικαιολογίες και τόνισε ότι η ήττα ήρθε φυσιολογικά και όχι λόγω κούρασης από το ταξίδι.

" Το ταξίδι δεν είχε καμία επίδραση στην απόδοση μας. Έχω διαφορετική άποψη. Eίχαμε έξι με επτά ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Είχαμε καλή απόδοση πριν δεχτούμε το πρώτο γκολ αλλά στο τέλος η Μίντλεσμπρο άξιζε τη νίκη για αγωνιστικούς λόγους και όχι για το ταξίδι μας στο Αμπού Ντάμπι. Το πρόβλημα ήταν ότι αλλάξαμε το στυλ παιχνιδιού μας.

Οι επιθετικοί μας επιστρέφουν αλλά χρειάζονται χρόνο και ίσως όλη η ομάδα χρειάζεται χρόνο. Θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Με ανησυχεί η έλλειψη των γκολ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε σε άμυνα και επίθεση".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ