ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Παραμένει στα Εμιράτα ο Τεν Κάτε

Παραμένει στα Εμιράτα ο Τεν Κάτε

Η κατάκτηση του President's Cup ώθησε τη διοίκηση της Αλ Τζαζίρα στην απόφαση να ανανεώσει το συμβόλαιο του Χενκ Τεν Κάτε για άλλη μία σεζόν.

Η πρώτη εμπειρία του Χενκ Τεν Κάτε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα δεν είχε ευτυχή κατάληξη, όμως η δεύτερη φαίνεται πως εξελίσσεται καλύτερα! Διότι τα αποτελέσματα της δουλειάς του Ολλανδού προπονητή προκάλεσαν την ανανέωση του συμβολαίου του για άλλη μία σεζόν!

Όπως ανακοινώθηκε από τη διοίκηση της Αλ Τζαζίρα, ο Τεν Κάτε θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία με στόχο μία ανταγωνιστική πορεία στο ασιατικό Champions League. Η απόφαση για την ανανέωση ελήφθη μετά την κατάκτηση του President's Cup, με την Αλ Τζαζίρα να νικά τη μεγάλη αντίπαλο Αλ Αΐν και να πανηγυρίζει το τρόπαιο!

"Έχουμε εξασφαλίσει τη συμμετοχή μας στους ομίλους του Champions League, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για το club. Έχω περάσει πέντε υπέροχους μήνες εδώ και θέλω να συνεχίσω τη δουλειά μου" ανέφερε ο Τεν Κάτε.

Μάλιστα, η προετοιμασία της Αλ Τζαζίρα θα διεξαχθεί τον Ιούλιο στο Πανεπιστήμιο του Βάγκενιγκέν στην Ολλανδία... Ποιος ξέρει, ίσως ο Τεν Κάτε αναζητήσει τη διεξαγωγή ενός φιλικού παιχνιδιού με τον Παναθηναϊκό...

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ