ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανικός στην άφιξη του Τέβες στην Κίνα

Πανικός στην άφιξη του Τέβες στην Κίνα

Ο Κάρλος Τέβες προσγειώθηκε στην Κίνα, ώστε να ενσωματωθεί στη Shanghai Shenhua, με τους Κινέζους φιλάθλους να τον περιμένουν στο αεροδρόμιο. Δείτε φωτογραφίες και πλάνα απ' τη θερμή υποδοχή. (video, φωτογραφίες)

Ο Κάρλος Τέβες έχει συμφωνήσει απ' τα τέλη του προηγούμενου μήνα με την κινεζική Shanghai Shenhua, ενώ την Πέμπτη (19/1) ταξίδεψε στη χώρα της Ασίας για να ενσωματωθεί στην ομάδα, στην οποία τεχνικός είναι Γκουστάβο Πογέτ.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Αργεντινός θα παίρνει 38.000.000 ευρώ τον χρόνο για τις επόμενες δύο σεζόν. Φυσικά, με το συγκεκριμένο ποσό ο Τέβες θα γίνει ταυτόχρονα ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής στον κόσμο, καθώς θα βγάζει περίπου 700 χιλ. ευρώ τον μήνα!

Όπως ήταν αναμενόμενο, αρκετοί φίλοι της ομάδας από τη Σανγκάη βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της πόλης, ώστε να υποδεχθούν τον άλλοτε παίκτη των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σίτι, Γιουβέντους και Μπόκα Τζούνιορς. Φίλαθλοι, δημοσιογράφοι και αστυνομικοί "έπεσαν" πάνω του, θέλοντας να έρθουν όσο πιο κοντά γίνεται στο νέο αστέρι της Shanghai Shenhua.

Η ομάδα της Κίνας προετοιμάζεται για τη φάση των ομίλων του Champions League της Ασίας. Αν όλα πάνε καλά, ο Τέβες θα κάνει ντεμπούτο στη διοργάνωση στις 8 Φεβρουαρίου απέναντι στην Μπρισμπέιν Ρόαρ απ' την Αυστραλία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επίσημα "Κινέζος" ο Τέβες
Νο 1 ο Τέβες, Νο 5 ο Μέσι!
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ