ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Όχι" της Μίλαν σε Μπαρτσελόνα για Μαστούρ

"Όχι" της Μίλαν σε Μπαρτσελόνα για Μαστούρ

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι έχει ήδη απορρίψει πρόταση της Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του Χασίμ Μαστούρ. Διαβάστε πότε αναμένεται ο νεαρός άσος να κάνει ντεμπούτο με τη Μίλαν

Ο Χασίμ Μαστούρ, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο στον πλανήτη, ακόμη δεν έχει πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο με την φανέλα της Μίλαν, όμως ήδη η Μπαρτσελόνα έχει κάνει πρόταση για την απόκτησή του.

Αυτό τουλάχιστον αναφέρουν ιταλικά δημοσιεύματα, με την πρόταση φυσικά να έχει απορριφθεί από τον Αντριάνο Γκαλιάνι.

Ο 16άχρονος Ιταλο-Μαροκινός το καλοκαίρι έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα, αφήνοντας βέβαια εξαιρετικές εντυπώσεις, αλλά ένας τραυματισμός τον... έφερε πίσω.

Επιστρέφοντας στην δράση σε 4 εμφανίσεις με την ομάδα νέων έχει 3 γκολ και πλέον θέμα συζήτησης στο Μιλάνο είναι πότε ο Φιλίπο Ιντσάγκι θα του δώσει την ευκαιρία να παίξει και με την πρώτη ομάδα.

Το επίσημο ντεμπούτο του λοιπόν αναμένεται να γίνει τον Ιανουάριο, με ιδανική ευκαιρία να φαντάζει το ματς κυπέλλου με Σασουόλο ή Πεσκάρα στις 14 του μηνός, εκτός αν ο Πίπο πάρει απόφαση να τον καλέσει νωρίτερα στην αποστολή, καθώς ψάχνει άλλωστε λύση στα επιθετικά προβλήματα των "ροσονέρι".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ