ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όουεν: "Στο δρόμο για Μαδρίτη έκλαιγα"

Michael Owen of Real Madrid on his way to a training session in Kiev, Ukraine, Tuesday, Nov. 2, 2004. Real Madrid will play Dynamo Kiev Wednesday in a UEFA Champions League soccer match. (AP Photo/ Efrem Lukatsky)
Michael Owen of Real Madrid on his way to a training session in Kiev, Ukraine, Tuesday, Nov. 2, 2004. Real Madrid will play Dynamo Kiev Wednesday in a UEFA Champions League soccer match. (AP Photo/ Efrem Lukatsky) ASSOCIATED PRESS

Λάθος χαρακτήρισε τη μεταγραφή του στη Ρεάλ Μαδρίτης ο Μάικλ Όόυεν, αναφέροντας πως στη Λίβερπουλ θα είχε την ευκαιρία να κατακτήσει τίτλους. Τι είπε για τον Κοουτίνιο.

Το ταλέντο του Μάικλ Όουεν ήταν αδιαμφισβήτητο. Η καριέρα του, πάντως, δεν ήταν η αναμενόμενη, καθώς ο παλαίμαχος Άγγλος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από πολλούς και σοβαρούς τραυματισμούς.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στη ''Daily Mail'' μιλώντας για την απόφαση του να αφήσει το Λίβερπουλ και να μετακομίσει στη Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

"Είχα αποφασίσει να πάω στη Ρεάλ, αλλά στη διαδρομή από το σπίτι μου προς το αεροδρόμιο έκλαιγα συνεχώς. Ένα κομμάτι του εαυτού μου δεν ήθελε να φύγω από τη Λίβερπουλ, αν και είχα κολακευτεί από το ενδιαφέρον των Ισπανών", ανέφερε αρχικά.

Ο Όουεν δεν ταίριαξε ποτέ στους ''μερένγκες'' και στους γκαλάκτικος που υπήρχαν εκείνη την περίοδο στο Santiago Bernabeu.

Ο 38χρονος Άγγλος αναφέρθηκε και στην πολυσυζητημένη μεταγραφή του Φιλίπε Κοουτίνιο στη Μπαρτσελόνα.

"Από τις φωτογραφίες που είδα, ο Κοουτίνιο δεν είχε τα ίδια συναισθήματα με μένα. Ήταν ευτυχισμένος. Αυτή είναι η διαφορά που έχουμε με τους Λατινοαμερικάνους ποδοσφαιριστές. Το όνειρο τους είναι να αγωνιστούν είτε στη Ρεάλ Μαδρίτης είτε στη Μπαρτσελόνα".

Το μεγαλύτερο λάθος της ποδοσφαιρικής του διαδρομής ήταν η αποχώρηση του από τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον ίδιο.

"Τελικά, αν έμενα σε όλη μου την καριέρα στη Λίβερπουλ, θα είχα την ίδια επιρροή με τους Στίβεν Τζέραρντ και Τζέιμι Κάραγκερ. Θα είχα κατακτήσει το Champions League", τόνισε.

Θυμίζουμε πως ο Όουεν αγωνίστηκε στη Λίβερπουλ από το 1996 έως το 2004 πριν μεταγραφεί στη Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία αγωνίστηκε μόλις μία σεζόν. Στη συνέχεια, είχε σύντομα περάσματα από τις Νιουκάστλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Στόουκ.

Photo Credits: AP Photo/ Efrem Lukatsky

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ