ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι "εκρήξεις" των Μουρίνιο και Βενγκέρ

Οι "εκρήξεις" των Μουρίνιο και Βενγκέρ

Βενγκέρ και Μουρίνιο δεν έγιναν για πρώτη φορά "κακά παιδιά". Διαβάστε για 7 περιπτώσεις που έγιναν... ηφαίστειο εντός αγωνιστικού χώρου και τα έβαλαν κατά δικαίων και αδίκων (VIDEOS).

Αλσατός και Πορτογάλος πρωταγωνίστησαν σε έναν επικό καυγά την περασμένη Κυριακή στο πλαίσιο του Τσέλσι-Άρσεναλ (ήρθαν στα χέρια), από αυτούς που σπάνια έχουμε συναντήσει στα γήπεδα μεταξύ δύο τόσο διάσημων ποδοσφαιρικών προσωπικοτήτων.

Μην νομίζετε όμως ότι ήταν ο πρώτος τους . Τόσο ο Μουρίνιο όσο και ο Βενγκέρ είναι μπαρουτοκαπνισμένοι από... εντάσεις δίπλα στον αγωνιστικό χώρο και το Sport24.gr σας θυμίζει 7 περιπτώσεις που έδωσαν ξεχωριστό σοου στο φίλαθλο κοινό.

Όταν αγριεύει ο Αλσατός

Βενγκέρ vs Πάρντιου

Σε ματς πρωταθλήματος Γουέστ Χαμ-Άρσεναλ το 2006 στο "Apton Park", ο Άλαν Πάρντιου πανηγύρισε έξαλλα το γκολ του Μάρλον Χέργουντ στο φινάλε, ενέργεια ωστόσο που προκάλεσε την αντίδραση του Βενγκέρ. Το αποτέλεσμα ήταν οι δύο άνδρες να έρθουν πολύ κοντά για μία όχι και τόσο φιλική κουβεντούλα και να χρειαστεί να παίξει το ρόλο του "πυροσβέστη" ο τέταρτος για να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Μετά το τελευταίο σφύριγμα πάντως ο Αλσατός απέφυγε να δώσει το χέρι στον συνάδελφό του για την καθιερωμένη χειραψία και τιμωρήθηκε από την FA με χρηματικό πρόστιμο για την "έκρηξή" του.

Βενγκέρ vs Γιολ

Την ίδια χρονιά, το ντέρμπι του Βορείου Λονδίνου μεταξύ της Άρσεναλ και της Τότεναμ στο Highboury "πήρε φωτιά". Αιτία η εντολή που έδωσε ο Μάρτιν Γιολ στους παίκτες του να συνεχίσουν το παιχνίδι αν και ήταν στο έδαφος τραυματίας παίκτης της Άρσεναλ, με τον Ρόμπιν Κιν να σκοράρει στην εξέλιξη της φάσης. Αυτό ήταν: ο Αρσέν Βενγκέρ σηκώθηκε έξαλλος από τον πάγκο του και ο τέταρτος διαιτητής μπήκε στη μέση για να χωρίσει τους δύο προπονητές πριν... παραφερθούν περισσότερο.

Βενγκέρ vs Νταλγκλίς

Η Άρσεναλ κρατούσε στα χέρια της το τρίποντο απέναντι στη Λίβερπουλ (σε αγώνα του 2011 στο "Emirates") όμως κατά τη διάρκεια των 11 λεπτών καθυστέρησης που είχε υποδείξει ο διαιτητής, ο Ντιρκ Κάουτ χάρισε τον βαθμό στους "κόκκινους" με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Ο Βενγκέρ είχε νεύρα τόσο με την υπόδειξη του πέναλτι όσο και με τα λεπτά των καθυστερήσεων και πήγε να κάνει τα παράπονά του στη γραμμή του πλαγίου άουτ στον Νταλγκλίς, με τον Σκωτσέζο όμως να απαντάει με "γαλλικά".

Βενγκέρ vs... πλαστικό μπουκάλι

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι σκοράρει για την Άρσεναλ μέσα στο "Old Trafford" (2009) και ο Αρσέν Βενγκέρ το πανηγυρίζει δυναμικά, για λίγα δευτερόλεπτα όμως αφού αντιλαμβάνεται άμεσα πως το γκολ δεν θα μετρήσει ως οφσάιντ. Επειδή δεν είχε κάποιον εκεί κοντά για να έρθει σε αντιπαράθεση αποφάσισε να "ξεσπάσει" πάνω σε ένα πλαστικό μπουκάλι κλωτσώντας το με δύναμη, κίνηση που δεν έμεινε πάντως ατιμώρητη. Ο τέταρτος διαιτητής ενημέρωσε τον Μάικ Ντιν για την... τσαντίλα του Αλσατού και ο άρχοντας του αγώνα τον έστειλε στις εξέδρες, προς μεγάλη χαρά των οπαδών της Γιουνάιτεντ που του έκαναν τη σχετικη πλάκα.

Όταν ξεπερνάει τα όρια ο Πορτογάλος

Μουρίνιο vs Τίτο Βιλανόβα

Τα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Μπαρτσελόνα ήταν "απολαύστικά" όταν κάθονταν στον πάγκο των δύο ομάδων Ζοζέ Μουρίνιο και Πεπ Γουαρδιόλα αντίστοιχα, ωστόσο υπάρχει ένα clasico που ο "special one" βγήκε πολύ εκτός ορίων... Αυτό έλαβε χώρα τον Αύγουστο του 2011 σε αγώνα για το ισπανικό Σούπερ Καπ (3-2 η Μπαρτσελόνα στο "Camp Nou" στη ρεβάνς του 2-2 στο "Bernabeu'), όταν μετά από μία γενική σύρραξη που είχε προηγηθεί εντός αγωνιστικού χώρου πλησίασε τον -πρόσφατα εκλιπόντα- Τίτο Βιλανόβα (βοηθός Γουαρδιόλα εκείνη την περίοδο) και του έβαλε το δάχτυλο μέσα στο μάτι! Η κόντρα των δύο μεγαθηρίων του ισπανικού ποδοσφαίρου είχε χτυπήσει... κόκκινο εκείνη την περίοδο!

Μουρίνιο vs πάγκος Βιγιαρεάλ

Η εικόνα του Ζοζέ Μουρίνιο να παθιάζεται μετά από ένα γκολ της ομάδας του δεν είναι σπάνια, ωστόσο σε αγώνα της Ρεάλ κόντρα στη Βιγιαρεάλ στο "Bernabeu" κατάφερε να κάνει πολλούς εχθρούς. Το "κίτρινο υποβρύχιο" πίεζε στο φινάλε για την ισοφάριση αλλά δεν τα κατάφερε και στην κόντρα η Ρέαλ έκανε το 4-2 μέσα από ιδανική αντεπίθεση, γεγονός που "τρέλανε" τον Πορτογάλο. Άφησε τον πάγκο της ομάδας του και περνώντας μπροστά από αυτόν της Βιγιαρεάλ καλούσε τους οπαδούς να αποθεώσουν τους παίκτες του, με τους ανθρώπους της Βιγιαρεάλ να μην... συμμερίζονται τον ενθουσιασμό του και να του το δείχνουν με άκομψο τρόπο.

Μουρίνιο vs διαιτητή σε ντέρμπι με Ατλέτικο

Ο Ζοζέ Μουρίνιο ήλπιζε να τελειώσει με διαφορετικό τρόπο την τριετή παρουσία του στη Ρεάλ Μαδρίτης, όμως η Ατλέτικο Μαδρίτης είχε διαφορετική άποψη καθώς νίκησε τη Ρεάλ στον τελικό του Copa del Rey το 2013 (2-1) και κατέκτησε το τρόπαιο μέσα στο "Bernabeu". Το χρυσό γκολ για την ομάδα του Σιμεόνε το είχε πετύχει ο Μιράντα στην παράταση, με τον Πορτογάλο να έχει γίνει "λάβρος" κατά του διαιτητή γύρω στο 75ο λεπτό και να αποβάλλεται για να... ηρεμήσει.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ