ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οι γκάφες του Κασίγιας

Οι γκάφες του Κασίγιας

Το λάθος του Ίκερ Κασίγιας στον αγώνα με την Ατλέτικο δεν είναι το πρώτο που κάνει το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Ισπανός τερματοφύλακας, αρχής γενομένης από τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης διασύρθηκε 4-0 από την Ατλέτικο στο ντέρμπι της Μαδρίτης. Ο Ίκερ Κασίγιας δεν σώθηκε από το "ναυάγιο" της Ρεάλ και έχει ευθύνη στο πρώτο γκολ της Ατλέτικο από τον Τιάγκο. Λάθος, που δεν στοίχισε, είχε κάνει και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ ενώ οι εμφανίσεις του Κασίγιας στο Μουντιάλ όπως και της Ισπανίας ήταν απογοητευτικές. Δείτε videos με λάθη του Κασίγιας τον τελευταίο χρόνο.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης

Η άστοχη έξοδος του Κασίγιας στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2014 με αντίπαλο την Ατλέτικο Μαδρίτης, παρ' ολίγο να κοστίσει στην Ρεάλ την κατάκτηση του τροπαίου. Ο Ντιέγκο Γκοντίν άνοιξε το σκορ μετά από κακή εκτίμηση της φάσης από τον Κασίγιας. Ο Σέρχιο Ράμος ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ματς και το λάθος του Κασίγιας δεν κόστισε στην Ρεάλ, που κατέκτησε το "Decima".

Ολλανδία - Ισπανία

Σε εφιάλτη εξελίχθηκε για τον Κασίγιας στο Μουντιάλ της Βραζιλίας ο αγώνας του ομίλου με αντίπαλο την Ολλανδία. Οι "οράνιε" νίκησαν 5-1 σε ένα εφιαλτικό απόγευμα για τον Κασίγιας. Το πρώτο γκολ μπήκε με εντυπωσιακή κεφαλιά του Φαν Πέρσι. Το δεύτερο με σουτ του Ρόμπεν από την περιοχή. Στο τρίτο γκολ της Ολλανδίας με τον Ντε Φράι, ο Κασίγιας εκτέθηκε κάνοντας κακή έξοδο. Το σοβαρότερο λάθος ο Ισπανός το έκανε στο τέταρτο γκολ της Ολλανδίας όταν έχασε το κοντρόλ της μπάλας την οποία έκλεψε ο Φαν Πέρσι και έκανε το 4-1. Το τελευταίο γκολ στο ματς σημείωσε ο Ρόμπεν, που έτρεχε μέσα στην περιοχή της Ισπανίας και κανείς παίκτης των Ισπανών δεν μπόρεσε να ανακόψει.

Ισπανία - Χιλή

Η Ισπανία δεν κέρδισε τον "τελικό" με την Χιλή στον δεύτερο αγώνα της στο Μουντιάλ της Βραζιλίας. Ηττήθηκε και αποκλείστηκε πριν καν παίξει το τελευταίο ματς του ομίλου με την Αυστραλία. Στο δεύτερο γκολ των Χιλιανών ο Κασίγιας έκανε κακή απομάκρυνση της μπάλας που κατάληξε στον Αράνγκις ο οποίος με σουτ έκανε το 2-0.

Σλοβακία - Ισπανία

Παρά την κακή απόδοση της Ισπανίας στο Μουντιάλ, ο Κασίγιας διατήρησε τη θέση του κάτω από την εστία της ομάδας με την Σλοβακία, στον πρώτο αγώνα για τα προκριματικά του EURO 2016. Οι "φούριας ρόχας" ηττήθηκαν 2-1. Ο Κασίγιας φέρνει ευθύνη στο πρώτο γκολ που δέχτηκε η Ισπανία. Μετά από σουτ του Κούτσκα, η πορεία της μπάλας τον ξεγέλασε και κατέληξε στα δίχτυα.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κασίγιας κάνει καλό πρωτάθλημα την σεζόν που διανύουμε αλλά έχει μερίδιο ευθύνης στην ήττα της Ρεάλ από την Ατλέτικο με 4-0 στο Βιθέντε Καλντερόν. Στο πρώτο γκολ της Ατλέτικο με σουτ του Τιάγκο, η μπάλα πέρασε από δίπλα του και κατέληξε στα δίχτυα. Οι συμπαίκτες του έκλειναν το οπτικό πεδίο και η αντίδραση του Κασίγιας ήταν αργή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ