ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Oι διαφορές στους υποψήφιους "Xρυσής Μπάλας" και FIFA Football Awards

Oι διαφορές στους υποψήφιους "Xρυσής Μπάλας" και FIFA Football Awards

Η FIFA ανακοίνωσε τις υποψηφιότητες για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς, οι οποίες διαφέρουν σε σχέση με εκείνες της "Χρυσής Μπάλας". Διαβάστε ποιοι διεκδικούν και τα δύο βραβεία.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (04/11) η FIFA ανακοίνωσε τους 23 υποψηφίους για το βραβείο του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χρονιάς της FIFA. Λίγες ημέρες νωρίτερα το "France Football" είχε γνωστοποιήσει τις 30 υποψηφιότητες για την "Χρυσή Μπάλα", αφού από φέτος οι δύο πλευρές διέκοψαν τη συνεργασία τους και πορεύονται με διαφορετικές βραβεύσεις.

Κοινοί υποψήφιοι για το βραβείο της χρονιάς είναι οι: Σέρχιο Ράμος, Λουίς Σουάρες, Τζέιμι Βάρντι, Σέρχιο Αγκουέρο, Τζανλουίτζι Μπουφόν, Κριστιάνο Ρονάλντο, Κέβιν ντε Μπράινε, Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, Αντουάν Γκριεζμάν, Τόνι Κρόος, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Ριγιάντ Μαχρέζ, Λιονέλ Μέσι, Λούκα Μόντριτς, Νεϊμάρ, Ντιμιτρί Παγέτ, Πολ Πογκμπά, Μάνουελ Νόιερ.

Αντίθετα, οι Γκονσάλο Ιγκουαΐν, Ντιέγκο Γοδίν, Πάουλο Ντιμπάλα, Αρτούρο Βιδάλ, Ρούι Πατρίσιο, Πιερ Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, Πέπε, Τόμας Μίλερ, Ούγκο Λορίς και Κόκε βρίσκονται μεταξύ των "εκλεκτών" για την κατάκτηση της "Χρυσής Μπάλας". Στον αντίποδα, οι Ενγκολό Καντέ, Αλέξις Σάντσες και Μεσούτ Εζίλ διεκδικούν μόνο το βραβείο "FIFA Player of the Year".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Οι υποψήφιοι για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς της FIFA
Οι 30 υποψήφιοι για τη "Χρυσή Μπάλα"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ