ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Πάτο κατηγορεί τη Μίλαν

Ο Πάτο κατηγορεί τη Μίλαν

Ο Αλεσάντρε Πάτο νιώθει πως έχει αποδείξει ότι τα προβλήματα με τους τραυματισμούς του οφείλονταν στη Μίλαν και όχι στον ίδιο

Ο Αλεσάντρε Πάτο μετράει 7 γκολ με την φανέλα της Σάο Πάουλο έπειτα από την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας και νιώθει δικαιωμένος που επέστρεψε στην πατρίδα του.

Αρχικά μετά τη Μίλαν είχε αγωνιστεί στην Κορίνθιανς και στην Σάο Πάουλο πλέον θυμίζει τον παλιό εαυτό του, έχοντας ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμών, για τα οποία κατηγορεί τους "ροσονέρι"!

"Είχα σχεδόν μία περίοδο δύο ετών χωρίς να έχω μία σειρά παιχνιδιών που να μην έχω τραυματισμό. Αυτός είναι κυρίως ο λόγος που επέστρεψα στην Βραζιλία", τονίζει ο 25άχρονος επιθετικός.

"Ήθελα να επιστρέψω στο να παίζω σταθερά χωρίς να τραυματίζομαι. Όταν άρχισαν τα προβλήματα τραυματισμών ταξίδεψα παντού, έκανα αυτά που έπρεπε, αλλά η μετάβαση στον αγωνιστικό χώρο δεν γινόταν σωστά. Η δουλειά που έκανα εδώ στην Βραζιλία θα μπορούσε να γίνει και στην Ιταλία".

"Κάποιοι τραυματισμοί ήταν αποτέλεσμα της προσπάθειας να επιστρέψω στην δράση, αλλά δεν είχα τον ίδιο τραυματισμό δύο φορές, ούτε ποτέ σοβαρό πρόβλημα, άσχετα αν τα ιταλικά μέσα έλεγαν άλλα τις περισσότερες φορές".

"Όταν επέστρεψα στην Βραζιλία μετά από μία εβδομάδα ήμουν μία χαρά. Πολλοί πίστευαν πως το πρόβλημα ήμουν εγώ, αλλά ευτυχώς οι εξετάσεις έδειξαν πως η μετάβαση στο γήπεδο μετά τον τραυματισμό γινόταν λάθος, έπρεπε να γίνει με τρόποι έτσι ώστε να συνεχίσω να παίζω".

"Όσον αφορά στην επιστροφή μου στην Βραζιλία, πρώτος μου στόχος ήταν να να αρχίσω να παίζω ξανά χωρίς προβλήματα. Η πρώτη χρονιά ήταν όπως ήθελα να είναι, χωρίς τραυματισμούς δηλαδή".

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ