ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τέβες έχει ελπίδες για το Μουντιάλ 2018

Carlos Tevez attends a press conference during his presentation as a new member of the Boca Juniors soccer team in Cardales, Argentina, Tuesday, Jan. 9, 2018. Tevez joins Boca Juniors for a third time in his career. (AP Photo/Natacha Pisarenko)
Carlos Tevez attends a press conference during his presentation as a new member of the Boca Juniors soccer team in Cardales, Argentina, Tuesday, Jan. 9, 2018. Tevez joins Boca Juniors for a third time in his career. (AP Photo/Natacha Pisarenko) AP PHOTO/NATACHA PISARENKO

Ο Κάρλος Τέβες το 2014 έπαιζε στη Γιουβέντους, αλλά δεν επιλέχθηκε στην αποστολή της Αργεντινής για το Μουντιάλ 2014, όμως υπάρχουν φήμες που αναφέρουν πως ίσως κληθεί για το Μουντιάλ 2018!

Σύμφωνα με το "FOX Sports Argentina", υπάρχει ενδεχόμενο ο Κάρλος Τέβες να είναι στην αποστολή της εθνικής Αργεντινής για το Παγκόσμιο Κύπελλο 2018!

Δεν ήταν στους 35 που είχε στην προεπιλογή ο Χόρχε Σαμπαόλι, ο οποίος δεν τον έχει καλέσει ποτέ στην "Albiceleste", με την τελευταία του διεθνή συμμετοχή να είναι τον Οκτώβρη του 2015, όταν προπονητής ήταν ο Χεράρδο Μαρτίνο.

Είναι πλέον 34 ετών και τον Ιανουάριο επέστρεψε στην Μπόκα Τζούνιορς μετά την... περιπέτειά του στην Κίνα, όπου η Shanghai Shenhua τον είχε κάνει τον ακριβοπληρωμένο ποδοσφαιριστή στον πλανήτη (τουλάχιστον 30.000.000 ευρώ τον χρόνο).

Μόνο με τη φήμη περί επιστροφής στην εθνική υπάρχουν έντονες αντιδράσεις στην Αργεντινή, καθώς υπάρχουν πολλοί επιθετικοί που είναι καλύτεροι απ' τον Τέβες τα τελευταία χρόνια.

Μέσι, Αγκουέρο, Ιγκουαΐν και Ντιμπάλα θεωρούνται σίγουροι για την αποστολή, αν είναι υγιείς. Υπάρχουν όμως και παίκτες όπως οι Μάουρο Ικάρντι και Λαουτάρο Μαρτίνες, για τους οποίους θα υπάρχουν αντιδράσεις αν δεν κληθούν, αλλά θα είναι εντονότατες αν κληθεί αντί αυτών ο Τέβες.

Ακόμη και σε καλή κατάσταση να βρισκόταν, λίγοι θα ήταν αυτοί θα τον ήθελαν στην αποστολή για το Παγκόσμιο Κύπελλο, καθώς γενικά λίγα είναι αυτά που έχει προσφέρει. Σκοράρει λίγο (13 γκολ σε 76 ματς), σχεδόν πάντα είχε παραπανίσια κιλά, "εξαφανίζεται" στα μεγάλα ματς και παίρνει κόκκινες κάρτες.

AP Photo/Natacha Pisarenko

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ