ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ρομπέρτο Κάρλος κινδυνεύει με φυλάκιση για 20.000 δολάρια

Former Brazil national soccer team player Roberto Carlos holds a ball as he attends a group photo session pitchside as a guest of FIFA Presidential Candidate Gianni Infantino after unveiling his 90 day plan that he will implement if he is elected FIFA President, at Wembley Stadium in London, Monday, Feb. 1, 2016. (AP Photo/Matt Dunham)
Former Brazil national soccer team player Roberto Carlos holds a ball as he attends a group photo session pitchside as a guest of FIFA Presidential Candidate Gianni Infantino after unveiling his 90 day plan that he will implement if he is elected FIFA President, at Wembley Stadium in London, Monday, Feb. 1, 2016. (AP Photo/Matt Dunham) AP

Δικαστήριο στη Βραζιλία καταδίκασε τον Ρομπέρτο Κάρλος σε τρίμηνη φυλάκιση για το γεγονός ότι δεν έχει πληρώσει περίπου 20.000 δολάρια για τη διατροφή δύο εκ των παιδιών του.

Μπελάδες με τις Αρχές της Βραζιλίας έχει ο Ρομπέρτο Κάρλος αφού δικαστήριο τον καταδίκασε σε τρίμηνη φυλάκιση. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Ρομπέρτο Κάρλος πριν από λίγο καιρό απέκτησε το ένατο παιδί του, τα τέσσερα από τα οποία είναι με την νυν σύζυγό του.

Ο λόγος που σέρνεται στα δικαστήρια είναι δύο από τα παιδιά που είχε αποκτήσει σε προηγούμενη σχέση του. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Μπάρμπαρα Τέρλερ με την οποία ήταν μαζί από το 2006 μέχρι και το 2015 και απέκτησαν δύο παιδιά.

Μετά το χωρισμό του ζεύγους είχε επιδικαστεί στην Τέρλερ ένα ποσό για τη διατροφή τους, μόνο που ο Ρομπέρτο Κάρλος απ ότι φαίνεται δεν το πλήρωνε. Ο πρώην άσος της Ρεάλ Μαδρίτης χρωστά στην πρώην σύντροφό του ένα ποσό που φτάνει τις 20.000 δολάρια και για αυτό το λόγο το δικαστήριο του Ρίο τον καταδίκασε σε ποινή φυλάκισης τριών μηνών.

Από την πλευρά του ο Ρομπέρτο Κάρλος πρότεινε να δώσει το συγκεκριμένο ποσό σε δόσεις, κάτι που δεν δέχτηκε η πλευρά της συζύγου του. Έτσι, είτε ο Ρομπέρτο Κάρλος θα πρέπει να πληρώσει ολόκληρο το ποσό είτε θα τεθεί αντιμέτωπος με της φυλακής τα σίδερα...

Photo credits: AP Photo/Matt Dunham

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ