ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Εβρά έδωσε συγχαρητήρια στον Σουάρες

Ο Εβρά έδωσε συγχαρητήρια στον Σουάρες

Ο Πατρίς Εβρά άφησε κατά μέρους την κόντρα του με τον Λουίς Σουάρες και του έδωσε τα εύσημα για την κατάκτηση του "Χρυσού Παπουτσιού".

Η απόσταση που χωρίζει τον Πατρίς Εβρά με τον Λουίς Σουάρες είναι τεράστια και οι δυο τους δεν θα γίνουν ποτέ φίλοι.

Παρ' όλα αυτά, ο ένας αναγνωρίζει τον άλλον και ο Γάλλος δεν δίστασε αυτό να το κάνει δημοσίως, με αφορμή την παραλαβή του "Χρυσού Παπουτσιού" από τον Ουρουγουανό, για τα περισσότερα γκολ στα πρωταθλήματα του 2015-2016.

Ο Σουάρες είχε μιλήσει με ρατσιστικό τρόπο στον Εβρά στη διάρκεια ντέρμπι της Λίβερπουλ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον Οκτώβριο του 2011, με συνέπεια να τιμωρηθεί με οκτώ αγωνιστικές και πρόστιμο 40.000 λίρες.

Όταν οι δύο παίκτες συναντήθηκαν για πρώτη φορά ξανά σε ντέρμπι τον Φεβρουάριο του 2012, ο Σουάρες δεν προέτεινε το χέρι του για την καθιερωμένη χειραψία πριν από τον αγώνα, αλλά ο Εβρά του το άρπαξε. Ο Σουάρες έκανε κίνηση να απελευθερωθεί και ο Εβρά σήκωσε τα χέρια του ως απόγνωση, ενώ ακολούθησαν και άλλα δυσάρεστα περιστατικά μεταξύ τους.

Ο πανδαμάτορος χρόνος, όμως, επούλωσε και αυτήν την πληγή, τουλάχιστον ένα μέρος της. Αυτό φάνηκε από την αντίδραση του αριστερού μπακ της Γιουβέντους πλέον, στη διάκριση που κατέκτησε ο άλλοτε εχθρός του.

Ο 35χρονος διεθνής Γάλλος ανέβασε στο instagram του μια φωτογραφία του Σουάρες να κρατάει το "Χρυσό Παπούτσι" και έγραψε το παρακάτω μήνυμα: "Στο instagram μου υπάρχει μόνο αγάπη και μίσος ποτέ! Λουίς, είσαι ένας σπουδαίος παίκτης και το καλύτερο εννιάρι. Συγχαρητήρια Λουίς. Λατρεύω ΑΥΤΟ το παιχνίδι, χαχαχα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Σουάρες: "Το Χρυσό Παπούτσι την επόμενη σεζόν, θα το κερδίσει ο..."
Σουάρες: "Δεν κερδίζω τη Χρυσή Μπάλα γιατί είναι θέμα μάρκετινγκ"
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ